Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Balıkesir MÜSİAD yerli ve milli üretime dikkat çekti

Balıkesir MÜSİAD yerli ve milli üretime dikkat çekti

MUSİAD Balıkesir Şube Başkanı Tuncay Yıldız, Türkiye ekonomisinin gücünün ve bağımsızlığının ancak yerli ve milli üretim ile mümkün olabileceğini işaret etti.

MÜSİAD´ın yatırım, ticaret ve ihracat seferberliği başlattığını ve bu bağlamda MUSİAD Genel Merkezi Dış İlişkiler Komisyonu´nun gerçekleştirdiği ve 30´dan fazla ülke konsolosunun da hazır bulunduğu toplantıya MUSİAD Balıkesir olarak iştirak edildiğini belirten Tuncay Yıldız, bu toplantıda diğer ülkelerin konsoloslarına Balıkesir ve bölgemiz ile ilgili değerli bilgiler aktarıldığı bilgisini verdi.
Bu çalışmalar kapsamında Endonezya Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosluğu´ndan Başkonsolos Herry Sudradjat, Müsteşar Toary Worang ve Ekonomi Bölümü görevlisi Hasan Hüseyin Kocatürk´ün MUSİAD Balıkesir Yönetimini yeni binasında ziyaret ettiğine değinen Yıldız ?MUSİAD Balıkesir´e yapılan bu ziyarette karşılıklı iş fırsatları değerlendirilmiş ve sıcağı sıcağına hemen ticarete dönebilecek çeşitli teklifler üzerinde durulmuştur. Yakın bir zamanda Balıkesir MÜSİAD olarak bir heyetin Endonezya´daki iş fırsatlarını değerlendirmek üzere konsolosun misafiri olarak Endonezya´ya bir seyahat gerçekleştirilecektir.? diye konuştu.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli