Balıkesir Sağlık Müdürlüğü bayram tatili önlemlerini açıkladı
Balıkesir İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, 10 günlük bayram tatilinde sağlık hizmetlerinde aldıkları önlemler hakkında bilgi verdi.
Bölge Haberleri
Yayın: 29 Ağustos 2017 - Salı 19:16
Güncelleme: 29 Ağustos 2017 19:16
Balıkesir Sağlık Müdürlüğü bayram tatili önlemlerini açıkladı

Balıkesir İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, 10 günlük bayram tatilinde sağlık hizmetlerinde aldıkları önlemler hakkında bilgi verdi.
Dr. Yılmaz ?Önümüzdeki Kurban Bayramı tatilinin 10 gün olması nedeniyle ilimizde büyük oranda bir nüfus artışı beklenmektedir. Nüfus artışı ile birlikte sağlık hizmetleri olarak da bakılan hasta sayılarımızda büyük artış olmaktadır. Bu konuda İl Sağlık Müdürlüğü koordinasyonunda Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliğimiz, Halk Sağlığı Müdürlüğümüz ile birlikte sağlık hizmetlerinde yaşanabilecek problemleri önlemek adına gerekli tedbirleri almış bulunuyoruz. Öncelikli olarak 112 Acil Sağlık hizmetlerimizde 47 adet kara ambulansı, 3 adet deniz ambulansı, 1 adet motosiklet ambulansı ve Ulusal Medikal Kurtarma (UMKE) ambulansımız ile her zaman olduğu gibi bayram süresince de 7/24 kesintisiz olarak sağlık hizmeti sunmaya devam edeceğiz. Yine yaz aylarında olmamız ve Bayram tatili nedeniyle de adalar bölgemizde yaşanacak nüfus artışına yönelik olarak 3 adet deniz ambulansımız, adalar bölgesinde kesintisiz, hızlı ve güvenilir bir biçimde sağlık hizmeti sunacaklar. Hastanelerimizde de gerekli her türlü tedbiri almış bulunuyoruz. Vatandaşlarımıza huzur içinde sağlıklı bir bayram geçirmelerini dilerim.?
Haber Merkezi

  • Pazar 22.5 ° / 12.4 ° false
  • Pazartesi 24.4 ° / 12.1 ° Güneşli
  • Salı 20.3 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

Erdek Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısı yapıldı

2

Teknik Direktör Gürsel: “3 puan aldık, mutluyum”

3

Bandırmaspor: 2-Ümraniyespor: 1

4

Ahmet Akın, can dostları Pati Park ile buluşturdu

5

Balıkesir’den Gazze’ye vicdan köprüsü

6

Dilruba'yı 4 bıçak darbesiyle öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet istemi

7

Erdek’teki trafonun yerini kim değiştirdi?