Balıkesir Ülkü Ocakları İl Başkanı Halil Görmen´den sert açıklama

Balıkesir Ülkü Ocakları İl Başkanı Halil Görmen´den sert açıklama

Balıkesir Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından yapılan basın açıklamasında; 2009-2014 döneminde MHP´den Balıkesir Belediye Başkanlığı görevinde bulunan, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Millet İttifakı İYİ Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı

Balıkesir Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından yapılan basın açıklamasında; 2009-2014 döneminde MHP´den Balıkesir Belediye Başkanlığı görevinde bulunan, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Millet İttifakı İYİ Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı İsmail Ok´a, PKK ve HDP bağlantılı olduğu iddiasında bulundu.
Balıkesir Ülkü Ocakları İl Başkanı Halil Görmen, ?Balıkesir´de yaşanan olaylar, bir bela, bir veba gibi yayılmış, içimize sinmez olmuştur. Ülkümüzü satıp FETÖ-Kandil tezgahının kucağına oturan İsmail Ok, bardağı taşırmıştır.? ifadelerine yer verdi.
Balıkesir Ülkü Ocakları İl Başkanlığı, Alaca Mescit´in önünde basın açıklaması düzenledi.
Millet İttifakı İYİ Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Ok´u, FETÖ- Kandil tezgâhının kucağına oturmakla suçlayan Ülkü Ocakları İl Başkanı Halil Görmen, ?8 Mayıs 1919´da Kuva-yi Milliye ateşini yakan 41 bayrak adamın torunları olarak bizler, burada toplanmış bulunmaktayız. Bu kutlu mekan da bulunmamızın nedeni, Zillet İttifakı´nın yerel seçimlere PKK lekesi bulaştırmak istemesidir. Ülküdaşlarım, Balıkesir´de yaşanan olaylar bir bela, bir veba gibi yayılmış, içimize sinmez olmuştur. Ülkümüzü satıp FETÖ-Kandil tezgahının kucağına oturan İsmail Ok, bardağı taşırmıştır.? dedi.
İsmail Ok´un Türk milletinin milli ve manevi değerlerine dil uzatanlarla yol arkadaşlığı yaptığını iddia eden Görmen, ?Mehmetçik, PKK´ya karşı silah bıraksın diyen şehit cenazesinde ülkücülere ?Asıl gerilla bunlar´ diye seslenen CHP Balıkesir eski Milletvekili Mehmet Tüm´ün yanında utanmadan bozkurt yapan İsmail Ok ?Oylar Kürdistan´a diyen Edremitli ne idüğü belirsiz rantçılara, ?Kürdistan´a oy vermek CHP´ye oy vermek´ diye cevap veren Zillet İttifakı´na ses çıkartmayan İsmail Ok. Erdek´te değerlerimizle, dualarımızla Allah´ın ayetiyle alay eden Zillet İttifakı´nın adayına ses çıkarmayan, hatta kürsüde gülen İsmail Ok, Gömeç´te ve Burhaniye´de PKK´lıları listeye sokan İsmail Ok ve son olarak kapalı kapılar ardından, Büyükşehir kadrolarını ve yönetim koltuklarını PKK uzantılarına peşkeş çeken İsmail Ok? dedi.
Ülkü Ocakları olarak Balıkesir´i PKK ve uzantılarına teslim etmeyeceklerini vurgulayan Görmen, ?Alaca Mescit´ten sesleniyoruz; Biz ülkücüler, 41 bayrak adamın torunları, Kuva-yi Milliye şehri Balıkesir´de bu kandil uzantılarının belediyelerimize girmesine asla müsaade etmeyeceğiz. Bu coğrafyayı bu zillete teslim etmeyeceğiz. Zulüm ibaresini, ihanet oklarını Balıkesir´e çevirttirmeyeceğiz. Bu nedenle ülkü ocakları olarak bizler, bilge liderimiz sayın Dr. Devlet Bahçeli´nin evlatları olarak milli bekamızı koruyacak, Cumhur İttifakı´na sonuna kadar bağlı kalacağız.? diyerek sözlerine son verdi.
Haber Merkezi