Tarih: 19.01.2021 18:21

Balıkesir ve Erdek´te uyuşturucu madde operasyonu

Facebook Twitter Linked-in

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu madde ticareti ve kullanımına yönelik çalışmaları sırasında 62 kişiyi yakaladı.

Bu kişilerden 10 kişi tutuklandı, 6 kişi adli kontrol koşuluyla serbest kalırken, 46 kişi de yapılan işlemlerin ardından serbest bırakıldı.
BANDIRMA´DA
Bu çalışmalar kapsamında Bandırma´da 6 kişi yakalanırken, 2 kişi adli kontrol koşuluyla serbest bırakılırken, 3 kişi ise yapılan işlemlerinin sonunda serbest kaldı. 

Bu çalışmalarda 3 gram metamfetamin maddesi, 2 gram esrar maddesi, 1 gram bonzai maddesi, 1 adet uyuşturucu hap, 7 adet ecstasy hap ele geçirildi.
ERDEK´TE
Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü, bu kapsamda 3 kişiyi yakaladı. Bu kişiler, işlemlerinin ardından serbest kalırlarken, 1 gram skunk maddesi ve 2 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.
GÖNEN´DE
Gönen´de 2 kişi yakalandı. İşlemlerinin ardından serbest kaldılar. Çalışma sırasında 3 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.
SUSURLUK´TA
Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü, bu kapsamdaki çalışmaları sırasında yakaladığı bir kişi, işlemlerinin ardından serbest kaldı. Bu çalışmada 8 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.
Haber Merkezi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —