Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Balıkesir Adliye Ek Hizmet Binasına kavuşacak

Balıkesir Adliye Ek Hizmet  Binasına kavuşacak

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından kiralanarak Adliye Ek Hizmet Binası olarak kullanılacak Gaziosmanpaşa

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından kiralanarak Adliye Ek Hizmet Binası olarak kullanılacak Gaziosmanpaşa Mahallesi’nde bulunan eski Türk Telekom Binasını sil baştan düzenliyor. Yeni bina sayesinde, Balıkesir Adliyesi’nin hizmet konforu artacak. 
Eskiden Türk Telekom olarak hizmet veren Altıeylül İlçesi Gaziosmanpaşa Mahallesi’nde bulunan Bodrum+3 kat olan binanın tüm tadilat işlemleri, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanıyor. Mevcut haliyle kullanıma uygun olmayan binanın; tüm dış cephesi, iç cephe duvarları, çatısı ve zemin kaplamaları baştan aşağıya yenileniyor. Tüm elektrik ve su tesisatları da sil baştan yapılan bina, en kısa sürede iş güvenliği açısından uygun hale getirilerek Cumhuriyet Başsavcılığı’na teslim edilecek. Binadaki çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdüren Büyükşehir Belediyesi, önümüzdeki Haziran ayı sonuna kadar işlemlerini tamamlamayı planlıyor. Zemin katı ile birlikte 4 kat olarak hizmete sunulacak olan Adliye Ek Hizmet Binasında; İcra Dairesi, Hâkim Odaları, Kalem Odaları, Duruşma Salonları ile Vezne bulunacak. Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği ek hizmet binası sayesinde hizmet konforu artacak. 
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli