Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Balıkesir AK Parti 14 Mayıs’a odaklandı

Balıkesir AK Parti 14 Mayıs’a odaklandı

AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı’nın Haftalık Olağan Yönetim Kurulu toplantısında, 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerle ilgili değerlendirmelerde bulunuldu.

Toplantıda, teşkilat içi çalışmalar, Balıkesir ve Türkiye gündemi ile 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerine yönelik görüşler paylaşıldı. 
AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran’ın kamuoyunda sıkça konuşulan “Milletvekili Adayı olacak mı? Olmayacak mı? İstifa edecek mi? Etmeyecek mi?” sorularına Başkan Dt. Ekrem Başaran son noktayı koydu. Başkan Başaran, “Genel Merkez Teşkilat Başkanımızla yaptığımız değerlendirmeler sonucunda milletvekili adayı değilim, görevimin başındayım. Allah’ın izniyle 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerde milletimizin desteğiyle Balıkesir’de ve tüm Türkiye’de de milletvekilliklerini kazanmaya talibiz, seçimleri tekrar kazanacağız.” dedi. 
14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan seçimlere yönelik teşkilat olarak çok iyi hazırlandıklarını, seçim programlarını yaptıklarını ve seçimlere teşkilatın başında İl Başkanı olarak devam etme kararı aldıklarını açıklayan Başaran, “AK Parti Balıkesir, İl Teşkilatı ve İlçe Teşkilatlarıyla, Kadın Kolları ve Gençlik Kollarıyla yakaladığı ahengi, uyumu, birlik ve beraberlik içerisinde 14 Mayıs’taki seçimlere taşıyacak kararlılıkta yoluna devam ediyor. Son günlerde şahsımla ilgili Balıkesir kamuoyunda konuşulan ve beni milletvekili adaylığına layık gören değerlendirmelerinden dolayı hemşerilerime çok teşekkür ediyoırum. Bizim için önemli olan davamız ve milletimize olan hizmet aşkımızdır. Bu göreve geldiğimizde tek bir gayemiz vardı, o da davamıza ve milletimize olan hizmet sevdamızı başarıyla devam ettirmek.” diye konuştu. 
AK Parti Balıkesir Teşkilatlarının 150 bini bulan üyesiyle 14 Mayıs 2023’te yapılacak olan seçimlere hazır olduğunu işaret eden Başaran, “Allah’ın izniyle, milletimizin teveccühü, feraseti ve desteği ile Cumhurbaşkanımızı tekrar seçeceğiz, AK Partimizi iktidara taşıyacağız. Balıkesir’de inşallah 9’da 9 yapacağız ve sandıkları patlatacağız.” diyerek sözlerine ekledi.          Haber Merkezi 



Anahtar Kelimeler: Balıkesir Parti Mayıs’ odaklandı
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli