Balıkesir aşılamada 8. sırada
Salgınla mücadelede önemli bir kırılma noktası olan aşılama konusunda Balıkesir Valisi Hasan Şıldak Balıkesirlilere sık sık uyarı ve hatırlatmalar yapıyor.
Yayın: 22 Ekim 2021 - Cuma 14:58
Güncelleme: 22 Ekim 2021 14:58
Balıkesir aşılamada 8. sırada

Salgınla mücadelede önemli bir kırılma noktası olan aşılama konusunda Balıkesir Valisi Hasan Şıldak Balıkesirlilere sık sık uyarı ve hatırlatmalar yapıyor.  
Aşılamanın başladığı günden bu yana ülke geneline bakıldığında nispeten iyi durumda olan Balıkesir bugün itibariyle 8. sırada yerini alıyor. 
Vali Şıldak'ın sosyal medya hesaplarından paylaşımla yaptığı bilgilendirmede zamanı geldiği halde aşısını yaptırmayan vatandaşların olduğu görülüyor.  
Şıldak, aşılarını tam bir şekilde yaptıran vatandaşlara, salgına karşı verdikleri destek için teşekkür ederken, salgına karşı verilen mücadeleye ortak olarak hem kendi sağlıkları, hem de toplum sağlığı için eksik aşıları olan vatandaşları sağlık kuruluşlarına aşı olmaya davet ediyor. 
Salgın tedbirlerine uyma noktasında da sık sık uyarı yapan Şıldak, aşılamaya yer verdiği bugünkü paylaşımında; "Kıymetli vatandaşlarımız, İlimizdev1. doz aşısını olan 932.399, 2. doz aşısını olan 849.488, 3. doz aşısını olan 285.734 vatandaşımız sayesinde aşılamada Türkiye genelinde 8. sıradayız. Aşılarını tam olarak yaptıran bütün vatandaşlarımıza duyarlılıkları için teşekkür ediyorum. Ancak zamanı geldiği halde aşısını yaptırmamış olan; 1. dozda 109.481, 2. dozda 59.750, 3. dozda 39.965 kişi bulunuyor. Bir an önce eksik doz aşılarımızı tamamlayıp salgına karşı önlemimizi alalım." ifadelerine yer verdi. 
 

Anahtar Kelimeler: Balıkesir aşılamada . sırada
  • Cuma 22.6 ° / 13 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 19.3 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 22.5 ° / 12.4 ° false
1

Kaymakam Göç’ten Yaşlılar Günü’nde anlamlı ziyaret

2

Bölgenin en büyük "Tarım ve Hayvancılık Fuarı" kapılarını açtı

3

BANDIRMA BELEDİYESİ’NDEN SOKAK HAYVANLARI İÇİN KARARLI ADIM

4

Marmarabirlik Başkanı Yıldız: “Şeffaf, dürüst ve adaletli bir yönetim olacağız”

5

BANÜ’den huzurevinde etkinlik

6

Ekinlik’te su sıkıntısı

7

Marmarabirlik yeni dönem hedeflerini açıkladı