Balıkesir Belediyesi ödüle doymuyor
Balıkesirin MHPli Belediye Başkanı İsmail Ok, Türkiye Gönüllü Eğitimciler Derneği tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen Yılın Enleri Ödül Töreninde, Balıkesir Belediyesine Yılın İl Belediyesi ödülünü kazandırdı.
Bölge Haberleri
Yayın: 24 Ocak 2014 - Cuma 12:00
Güncelleme: 24 Ocak 2014 12:00
Balıkesir Belediyesi ödüle doymuyor
Balıkesir`in MHP`li Belediye Başkanı İsmail Ok, Türkiye Gönüllü Eğitimciler Derneği tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen "Yılın Enleri" Ödül Töreni`nde, Balıkesir Belediyesi`ne `Yılın İl Belediyesi` ödülünü kazandırdı.
Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok`un da katıldığı `5. Yılın Enleri` Ödül Töreni, Ankara Rixos Otelde düzenlendi. 
Törende, eğitim ve kültür alanında başarılı çalışmalar yapan kişi, kurum ve kuruluşlar ödüllendirildi.
Törende Yılın İl Belediyesi Ödülü`nü alan Başkan Ok,  kısa bir konuşma yaptı. 
Konuşmasında "Hizmetlerin en hayırlısı insana yapılanıdır. Özellikle eğitim yoluyla yapılan güzel bir hizmeti gerçekleştirdiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Ben de bir eğitimciyim. Asıl mesleğim öğretmenlik, dolayısıyla bu ödül beni çok memnun etti. Biz, resmi kurumlar olarak çalışmalar yapıyoruz ve bunlar bizim görevlerimiz arasında. Ancak bunun gönüllülük esasıyla yapılması tabii ki her zaman daha anlamlı. Dolayısıyla böyle güzel ve hayırlı bir hizmet yapan Türkiye Gönüllü Eğitimciler Derneği`ne teşekkür ediyor, başarılar diliyorum" dedi.
Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 32.9 ° / 15.5 ° Güneşli
  • Perşembe 34.7 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 39.5 ° / 16.3 ° Güneşli
1

BAŞKAN MİRZA’DAN ULAŞIMDA KALICI DOKUNUŞ

2

“Hobi bahçeleri”ne dikkat!

3

CHP’Lİ AYTEKİN: SINDIRGI AFET BÖLGESİ İLAN EDİLMELİ

4

Çulcu’nun ismi Gönen’deki bir caddeye verilecek

5

Yıllardır kullanılmayan çeşme yeniden akacak

6

BAŞKAN DURSUN MİRZA’DAN TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

7

Bandırma'da motosiklet kazası: 1 yaralı