Bugün, 26 Haziran 2024 Çarşamba

BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN 3. NGK ERDEK MOTOFEST'E BÜYÜK DESTEK

BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

Erdek'in en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olan ve iki teker sevdalılarını tek çatı altında toplayan Erdek Motosiklet Derneği,

Erdek'in en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olan ve iki teker sevdalılarını tek çatı altında toplayan Erdek Motosiklet Derneği, bu yıl NGK işbirliğiyle düzenleyeceği 3. NGK Erdek Motofest'in tanıtımı kapsamında yeni göreve gelen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın'ı makamında ziyaret etti. 

Erdek Motosiklet Derneği Başkanı Nihat Üner ve beraberindeki dernek üyeleri Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ı makamında ziyaret ederek NGK işbirliğiyle bu yıl 3’üncü kez iki teker sevdalılarını buluşturacak olan 3. NGK Erdek Motofest hakkında kapsamlı bilgiler paylaştılar. Keyifli bir sohbet eşliğinde geçen ziyarette Başkan Akın’a plaket, hediye ve çiçek takdim edilirken yeni görevinde başarı dilekleri iletildi. 

Başkan Akın'ın İki Teker Sevdası

Kendisinin de uzun yıllardan beri motor tutkunu olduğunu belirten Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkan Akın, hediye edilen kulüp tişörtü ve yeleğini giyerek Erdek Motosiklet Derneği üyeleri ile birlikte motosiklete binerek Balıkesir turuna çıktı. 

Keyifli anlara sahne olan turdan sonra konuşan Başkan Akın “Bir iki teker ve Erdek sevdalısı olarak özgürlüğün mavilikle buluştuğu yer sloganıyla Balıkesir’imizin incisi Erdek'imizin tanıtımı için öncü sivil toplum kuruluşlarından biri olarak ön plana çıkan Erdek Motosiklet Derneği’ni gönülden tebrik ediyor, özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

Başkan Akın'dan Motorseverlere Davet

NGK işbirliğiyle düzenlenecek 3. NGK Erdek Motosiklet Festivali'ne Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Erdek Belediyesi olarak desteklerimizi sunmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Başkan Akın, “Erdek doğal güzellikleri, berrak denizi ve misafirperver insanlarıyla gerçek bir tatil cenneti. Bu yıl 3’üncü kez düzenleyecek NGK Erdek Motofest, benim de dahil olduğum birçok motosiklet tutkununu heyecanlandırıyor. Özellikle motosikletseverler için, özgürlüğün mavilikle buluştuğu yer olan Erdek, adeta bir buluşma noktası haline geliyor. Motorumla bizzat benim de katılacağım bu güzide festivale herkesi bekliyoruz” dedi.

“Özgürlükle Maviliğin Buluştuğu Festivalimize Tüm 2 Teker Sevdalılarını Bekliyoruz”

Ziyarette konuşan ve Başkan Akın’a misafirperverliği için teşekkür eden Erdek Motosiklet Derneği Başkanı Nihat Üner “Festivalimizin tanıtımı kapsamına birçok yeri ziyaret ediyoruz. Amacımız bu yıl 3’üncüsünü gerçekleştireceğimiz festivalimiz ile bizim gibi iki teker sevdalılarını bir araya getirmek ve daha önceki yıllarda olduğu gibi unutamayacakları anılar hediye etmek. Ayrıca bu etkinliği maviyle yeşilin en güzel buluşma noktası doğal güzellikleriyle Marmara’mızın İncisi olan Erdek’imizin de turizm potansiyeline katkıda bulunmak. Hem geçtiğimiz yıllarda hem bu yıl gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimizde çok değerli ve takdir toplayan geri dönüşler alıyoruz. Değerli Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Akın’a da değerli misafirperverliği, ilgisi, samimi dilekleri ve katkıları için teşekkür ediyoruz” dedi. 

3. NGK Erdek Motofest İçin Geri Sayım Başladı

27-30 Haziran tarihleri arasında Erdek Turanlar Mahallesi Çamlıkaltı Camping’de gerçekleşecek olan bu büyük buluşma için geri sayıma başladıklarını belirten Üner “DJ Doğukan Yakut, Kasamam, Narkoz, Doğukan Manço ve Pamela gibi birçok ünlü isim sahne alacak, Emre Mutlu ve Mustafa Üzer'in eşsiz sunumlarıyla misafirlerimize unutulmaz anlar yaşatacaklar. Özgürlüğün mavilikle buluştuğu yer olan Erdek'e tüm 2 teker sevdalılarını bekliyoruz” dedi. 

Haber Merkezi



  • Çarşamba 32.1 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Perşembe 32.1 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Cuma 32.5 ° / 12.4 ° Güneşli