Bugün, 16 Eylül 2024 Pazartesi

Balıkesir Kadın Girişimciler Kurulu, Bandırma’da

Balıkesir Kadın Girişimciler Kurulu, Bandırma’da

Balıkesir Kadın Girişimciler İl İcra Kurulu, Bandırma Ticaret Borsası’nı ziyaret etti. Buse Tellioğlu Altındiş’in başkanlığında, merkez ve çeşitli ilçelerin kadın girişimcilerinden oluşan kurul, önce Borsanın elektronik satış salo

Balıkesir Kadın Girişimciler İl İcra Kurulu, Bandırma Ticaret Borsası’nı ziyaret etti. Buse Tellioğlu Altındiş’in başkanlığında, merkez ve çeşitli ilçelerin kadın girişimcilerinden oluşan kurul, önce Borsanın elektronik satış salonunda gerçekleşen sezonun ilk ayçiçeğinin satışını izledi.

Burada kadın girişimcilere Borsanın Genel Sekreteri Ertunç İşbay tarafından bilgi verildi. İşbay, 1940 yılında kurulan Bandırma Ticaret Borsası’nın yanı sıra ürün satış sisteminin, kendisini sürekli yenileyerek bugünlere geldiğini belirterek, şunları söyledi:

“Elektronik satış salonunda çok adaletli bir uygulama gerçekleştiriyoruz. Çünkü burada üretici, ürününün değerini bulduğunu, alıcı ise aldığı ürünün kaliteli olduğunu biliyor. Ülkemizdeki borsaların sadece 10’unda, elektronik satış salonları var. Borsamız ise bunlar arasında ilk 5’e giriyor. Borsamız, bölgemizdeki hububat ve yağlı tohumların gelişmesine önemli katkılar sağlıyor.”

Bu arada, ilk ziyaretini Bandırma Ticaret Borsası’na gerçekleştiren konuklara, Bandırma ve Borsayı tanıtan video izletildi.,

Ardından, Balıkesir Kadın Girişimciler İl İcra Kurulu üyeleri, Borsanın ürün tahlil laboratuvarını gezerek, yetkililerden bilgi aldılar.

Borsanın lisanslı depolarını da gezen konuklar, daha sonra meclis salonuna geldiler. Burada Bandırma Ticaret Borsası Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Melike Çömez, konuklara bilgi verdikten sonra Borsanın sponsorluğunda hazırlanıp, yönetmenliğini Gökhan Kasapoğlu ve Zeynep Bayraktutan’ın yaptığı “Cumhuriyet Kadınları-Cennet Kuşları” belgeseli izlendi.

Konuklar, daha sonra Bandırma Ticaret Borsası’ndan ayrıldılar.

ÖNDER BALIKÇI



Erdem azam
24.08.2024 11:46:35
Sokak kopekleri toplanmaz ise SALGINLAR daha hızlı yayılacak...acil toplanması gerekiyor...temas ile hızlı yayılıyor...sözde hayvanseverler temas ediyor.sonra hızla yayılıyor...kanun çıktı...neden hala toplanıyor bu sokak köpekleri...?? ZARAR gören herkes belediyeyelere dava açabilir...Kanun da maddesi var..maddi manevi açabilir siniz..İDARİ HİZMET KUSURU maddesi ile sokak köpeklerinden zarar gören herkes tazminat davası açabilir...hatta açacağız..

  • Pazartesi 26.1 ° / 13.5 ° Güneşli
  • Salı 27.7 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.8 ° / 13.1 ° false