Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Balıkesir Körfez Bölgesi’nde Ahmet Akın rüzgarı

Balıkesir Körfez Bölgesi’nde Ahmet Akın rüzgarı

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Millet İttifakı rüzgarını Körfez’de estirdi

İvrindi, Burhaniye, Havran’da büyük bir coşkuyla karşılanan Akın’ı, Ayvalık, Gömeç ve Edremit’te vatandaşlar bir kez daha bağrına bastı. 
Türkiye'nin kavgadan uzak durmaya, barışmaya, beraber olmaya ihtiyacı olduğunu işaret eden Akın, “Birleşe birleşe kazanacağız. Taş atan eller değil kalp yapan eller kazanacak. Türkiye kazanacak” dedi. 
CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Balıkesir ve ilçelerinde seçim çalışmalarını aralık vermeden sürdürüyor. Sabah çok erken saatlerde Balıkesir Hayvan Pazarı’nda besicilerle bir araya geldi. Tarım ve Hayvancılığın başkenti Balıkesir’in Kemal Kılıçdaroğlu’nun 13. Cumhurbaşkanı seçilmesiyle hakkını alacağını dile getiren Akın, “Tarımda Balıkesir’in yüzü gülecek. Hayvancımız, süt üreticimiz, çiftçimiz zarar etmeyecek” diye konuştu. 
Akın, daha sonra İvrindi’ye giderek Gökçeyazı, Soğanbükü ve Yağlılar mahallerinde vatandaşlarla buluştu. Kemal Kılıçdaroğlu’nun 13. Cumhurbaşkanı olduğunda ilk 100 günde yapacaklarını anlatan Ahmet Akın, “İktidarımızın ilk 100 gününde vergi indiriminden emeklilerimizin bayram ikramiyesine, artan sosyal yardım paketlerinden kadın ve gençlerimizin sosyal güvence ile çalışabilmelerine kadar 20 yılda ne kaybettiyseniz geri alacaksınız. Söz! İvrindi hakkını alacak” dedi. 
Burhaniye’de de sevgi seli ile karşılanan Akın, halka yaptığı konuşmasında zeytinin, turizmin, esnafın, çiftçinin 20 yıldır çektiği sıkıntılara çözümle geldiklerini anlattı.  
Haber Merkezi
 



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı