Tarih: 04.10.2013 00:00

Balıkesir Lokantacılar Odası Ankaraya çıkartma yapacak

Facebook Twitter Linked-in

10.10.2013 Balıkesir Tanıtım Günleri etkinliği kapsamında Ankara Atatürk Kültür Merkezi`nde düzenlenecek etkinliklerde Balıkesir Lokantacılar Odası da yer alacak. Lokantacılar Odası 10-13 Ekim tarihlerinde stant açacak. Başkan Hasan Yıldız ve Yönetim Kurulu Üyeleri 4 gün boyunca tanıtım günlerine katılacak ve Balıkesir`in özgü yemekleri gelen misafirlerin beğenisine sunulacak. 
Lokantacılar Odası Yönetim Kurulu Üyeleri tam kadro Ankara`da olacak. Oda yönetimi Ankara`da beğeniye sunacaklar tüm yemeklerin malzemelerini zeytinyağından, ekmeğine kadar Balıkesir`den alıp götürecekler. 
Lokantacılar Odası Başkanı Hasan Yıldız Ankara`daki Balıkesir Tanıtım Günlerine oda olarak katılarak, buraya gelen yüz binlerce davetliye 4 gün boyunca Balıkesir`in farklı kültür ve yemeklerini hazırlayıp satışa sunacaklarını söyledi. Başkan Hasan Yıldız "Balıkesir`i çok seviyoruz, Balıkesir aşığıyız. Bu tanıtımı duyunca hemen kabul ettik. Balıkesir`in yemeklerini ve lezzetlerini burada ne kadar çok fazla kişiye beğendirirsek bizim için o kadar iyi olur. Yönetim Kurulu üyelerimiz de bu konuda fedakârlık ederek ellerini taşın altına koydular. Ankara`da yönetim kurulu üyelerimiz tanıtım günleri etkinliğinde standımızda gelen davetliler ile yakından ilgilenecekler. Orada sunulacak tüm yemek çeşitlerinin malzemelerini de Balıkesir`den götürüyoruz" dedi.
Ankara`da Balıkesir`in lezzetleri arasında yer alan başta tirit olmak üzere hergün farklı yemek çeşitlerini beğeniye sunacaklarını vurgulayarak, Balıkesir`in damak zevkini Ankara`daki Balıkesirlilere ve gelen misafirlere sunmak adına tüm hazırlıklarını yaptıklarını belirtti. 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —