Balıkesir protokolü bayramlaştı
Bölge Haberleri
Yayın: 08 Ekim 2014 - Çarşamba 15:23
Güncelleme: 08 Ekim 2014 15:23
Balıkesir protokolü bayramlaştı

Balıkesir’de bayramın 1. günü Valilikte düzenlenen bayramlaşma Balıkesir Valisi Mustafa Yaman’ın ev sahipliğinde gerçekleşti.
Törene, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur, Garnizon ve Okullar Komutanı Tuğgeneral İshak Dayıoğlu, kaymakamlar, ilçe belediye başkanları, daire müdürleri, askeri ve yargı mensupları, siyasi partilerin temsilcileri ve sivil toplum kuruluşları katıldı.
Protokol mensuplarının ve vatandaşın bayramını tebrik eden Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur, Valilikteki programın ardından eşi Nurgül Uğur, Balıkesir Valisi Mustafa Yaman, Milletvekili Tülay Babuşçu ve protokol mensuplarıyla birlikte huzurevini ziyaret etti.
Huzurevi sakinlerinin bayramını kutlayan Başkan Uğur, huzurevi ziyaretinin ardından Ayten Burhan Erdayı Sevgi Evi’ndeki çocuklarla bayramlaştı. Sevgi Evi’nden sonra Göğüs Hastanesi’ni ziyaret eden Başkan Uğur, bayramı hastanede yatarak geçiren hastalara geçmiş olsun dileğini ileterek, Kurban Bayramlarını kutladı.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur son olarak 1994 yılında Van’da şehit olan Jandarma Astsubay Ufuk Asar’ın ailesini evinde ziyaret ederek şehit ailesinin bayramını kutladı.

Anahtar Kelimeler:
  • Pazartesi 14.9 ° / 8.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 15.3 ° / 7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 7.7 ° / 1.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

Mamun Bahçeleri Yokuşunda Kaza: 2 Motorcu Yaralandı

2

Şubat’ta Bahar Havası: Erdek’te Sahiller Doldu

3

Türkiye’de ilk olacak "Lisanslı Zeytinyağı Depoculuğu" için imzalar atıldı

4

Bandırmaspor - Serik Spor: 0-3

5

Burada kaza “geliyorum” diyor!

6

Erdekspor evinde fark yedi: 0-4

7

BANÜ ile “Engelime Renk Ver Derneği” arasında protokol