Balıkesir Valisi Turhan Afet Bölgesinde
Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, selin vurduğu Edremit Körfezinde incelemelerde bulundu.
Bölge Haberleri
Yayın: 06 Kasım 2012 - Salı 00:00
Güncelleme: 06 Kasım 2012 00:00
Balıkesir Valisi Turhan Afet Bölgesinde
Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, selin vurduğu Edremit Körfezi`nde incelemelerde bulundu.
Geçtiğimiz Cuma günü yağan şiddetli yağmur neticesinde Edremit Körfezi`ndeki Ayvalık, Gömeç, Burhaniye ve Edremit ilçeleri ile bağlı belde ve köylerde yaşanan afet, hayvanların telef olmasına, kara yollarının kapanmasına, ev ve iş yerlerini su basmasına ve daha bir çok mağduriyet yaşanmasına neden olmuştu. Yaşanan felaketi yakından takip eden Vali Ahmet Turhan, bugün afetin yaşandığı Edremit Körfezi`nde incelemelerde bulundu. 
Vali Turhan, ilk olarak Gömeç ve Burhaniye ilçelerinde vatandaşlar ve yetkililerle görüştü. Kaymakamlar ve güvenlik güçlerinden de bilgiler alan Vali Turhan, yaraların sarılacağı sözü verdikten sonra Edremit ilçesine geçti ve E-87 Karayolu`nda inceleme yaptı. Kaymakam Osman Tunç ve diğer yetkililerin karşıladığı Vali Turhan, ana yol kenarında felaketten etkilenen esnafları da ziyaret edip görüşlerini aldı. 
En büyük sorunun yaşandığı Kipa Kavşağı`nda gerekli düzenlemelerin hızla yapılacağını söyleyen Vali Ahmet Turan, daha sonra Edremit`in beldelerini gezip bilgi aldı. 
Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 14.9 ° / 8.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 15.3 ° / 7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 7.7 ° / 1.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

Ömer Metin zorlandı ama kazandı

2

Japon Heyet, Erdek’te Su Ürünleri Üretim Alanlarını İnceledi

3

Can Dost Şubat-Mart programı belli oldu

4

Mamun Bahçeleri Yokuşunda Kaza: 2 Motorcu Yaralandı

5

Şubat’ta Bahar Havası: Erdek’te Sahiller Doldu

6

Türkiye’de ilk olacak "Lisanslı Zeytinyağı Depoculuğu" için imzalar atıldı

7

Bandırmaspor - Serik Spor: 0-3