Balıkesir Valisi Turhandan bayram mesajı
Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayınladı. Vali Ahmet Turhan, bayramların sevgi, saygı, hoşgörü ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı müstesna günler olduğunu belirterek, Balıkesirlilerin bayramını kutl
Bölge Haberleri
Yayın: 06 Ağustos 2013 - Salı 00:00
Güncelleme: 06 Ağustos 2013 00:00
Balıkesir Valisi Turhandan bayram mesajı
Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayınladı. Vali Ahmet Turhan, bayramların sevgi, saygı, hoşgörü ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı müstesna günler olduğunu belirterek, Balıkesirlilerin bayramını kutladı.     
Vali Turhan, "Tüm Balıkesirli hemşerilerimizin devletimizin sağladığı huzur ve güven ortamı içinde bu birlik ve beraberliğini bozmak isteyen kötü niyetli insanlara fırsat vermeden bayramı doya doya yaşayarak, daha güzel günlere ulaşacaklarına yürekten inanıyorum. Balıkesir mülki hudutları içinde vatandaşlarımızın ramazan bayramlarını huzur içinde geçirmesini sağlamak için başta güvenlik güçlerimiz olmak üzere belediyelerimiz ve diğer kamu kurum ve kuruluşlarımız tarafından her türlü tedbir alınmıştır. Değerli Balıkesirli hemşerilerimizin bayram dolayısıyla yapacakları seyahatlerinde trafik kurallarına riayet ederek, bayram sevinçlerini acıya dönüştürmemelerini özellikle rica ediyorum" şeklinde konuştu.
Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 11.7 ° / 4.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 10 ° / 3.6 ° false
  • Salı 11.1 ° / 3.6 ° Güneşli
1

Büyükşehirden öğrencileri sevindiren ulaşım hizmeti

2

BANÜ’de medya zirvesi

3

PLAKALI ÇÖPLÜK 10 JA 827 !

4

Ahmet Mekin hastanede

5

“Kırmızı fularlı kedi”nin gizemi!

6

AK Parti İlçe Teşkilatı’ndan Erdek’te Ziyaretler

7

Erdek’te yılbaşı pazarı açılıyor