Balıkesir´de Acil Sağlık Hizmetleri İstasyon sayısı artıyor
AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Balıkesir´de 6 ilçeye daha Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarının yapılması için gerekli bakanlık onayının çıktığını açıkladı.
Bölge Haberleri
Yayın: 23 Mayıs 2021 - Pazar 03:15
Güncelleme: 23 Mayıs 2021 03:15
Balıkesir´de Acil Sağlık Hizmetleri İstasyon sayısı artıyor

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Balıkesir´de 6 ilçeye daha Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarının yapılması için gerekli bakanlık onayının çıktığını açıkladı. 

Milletvekili Canbey, daha önce Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Semih Korkut´u ziyaret ederek Balıkesir´e yapılacak acil hizmet noktaları ile ilgili talepte bulunmuş ve Acil Hizmetleri İstasyonunun yapılacağı noktaların Altıeylül, Karesi, Manyas, Sındırgı, Edremit, Bandırma, Erdek, Burhaniye, Dursunbey ve Bigadiç ilçeleri olacağını bildirmişti. 

Konuya ilişkin bilgi veren Milletvekili Canbey, ?Marmara Adası, Sındırgı ve Gömeç Devlet hastanelerinin yatırım süreci tamamlandı. Susurluk Devlet Hastanesi inşaatına başlandı. Edremit Devlet Hastanesi ile Merkez´de Devlet Hastanesi´nin proje süreçleri devam ediyor.? dedi. 

  • Pazar 5.7 ° / 4.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 9.8 ° / 2.3 ° false
  • Salı 15.2 ° / 1.3 ° false
1

GÖNEN’DE İŞYERİ YANGINI KORKUTTU

2

Balıkesir derbisinde 3 puan Etispor’un

3

ERDEKSPOR DEPLASMANDAN 1 PUANLA DÖNDÜ

4

ERDEK’Lİ GENÇ GÜREŞÇİ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI YOLUNDA

5

BALIKESİR’DE NARKOTİK OPERASYONU: KİLOLARCA UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ, 3 TUTUKLAMA

6

Daskyleion kazılarına büyük onur

7

MARMARA DENİZİ DENİZKESTANESİ AVCILIĞINA AÇILDI!