Balıkesir´de dilenci operasyonu
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri dilencilere göz açtırmıyor.
Bölge Haberleri
Yayın: 19 Şubat 2016 - Cuma 21:21
Güncelleme: 19 Şubat 2016 21:21
Balıkesir´de dilenci operasyonu

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri dilencilere göz açtırmıyor.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri, sorumluluk alanı içerisindeki ana cadde ve sokaklarda dilencilik yapan kişilere karşı mücadelesini tüm hızıyla sürdürüyor.
Balıkesir kent merkezindeki Milli Kuvvetler ve Anafartalar Caddesi gibi vatandaşların yoğun olarak kullandığı caddelerde dilencilere göz açtırmayan Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri, yapılan çalışmalar sonucunda dilencilik faaliyeti yaptığı tespit edilen kişilere 5326 Sayılı Kabahatler Kanunu´nun 33. Maddesi gereğince yasal işlem uygulanarak üzerlerinde bulunan para el konuluyor. Dilencilerden alıkonulan paralar da Belediyenin Encümen kararı ile kamuya aktarılıyor.
Büyükşehir Zabıta ekipleri, vatandaşların duygularını istismar ederek dilenciliği bir meslek haline getirmiş bu gibi kişiler ile ilgili, 153 numaralı Alo Zabıta hattını arayarak şikâyette bulunulması gerektiğini kaydetti.
Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler: Balıkesir dilenci operasyonu
  • Pazar 22.5 ° / 12.4 ° false
  • Pazartesi 24.4 ° / 12.1 ° Güneşli
  • Salı 20.3 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

Erdek Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısı yapıldı

2

Teknik Direktör Gürsel: “3 puan aldık, mutluyum”

3

Bandırmaspor: 2-Ümraniyespor: 1

4

Ahmet Akın, can dostları Pati Park ile buluşturdu

5

Balıkesir’den Gazze’ye vicdan köprüsü

6

Dilruba'yı 4 bıçak darbesiyle öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet istemi

7

Erdek’teki trafonun yerini kim değiştirdi?