Balıkesir´de, Marmara´yı Saraylar Ortaokulu temsil edecek
Balıkesir Büyükşehir Belediyesince düzenlenen ve Marmara ayağı Marmara Adalar Belediye Başkanlığınca tertip edilecek olan Mahalleler Arası Futbol Ligi dün başladı.
Spor Haber
Yayın: 16 Aralık 2016 - Cuma 17:55
Güncelleme: 16 Aralık 2016 17:55
Balıkesir´de, Marmara´yı Saraylar Ortaokulu temsil edecek

Balıkesir Büyükşehir Belediyesince düzenlenen ve Marmara ayağı Marmara Adalar Belediye Başkanlığınca tertip edilecek olan Mahalleler Arası Futbol Ligi dün başladı.
Turnuva öncesinde katılımcı futbolculara forma, şort ve tozluk dağıtımı yapıldı.
Marmara´da faaliyet gösteren okullarda görevli Beden Eğitimi Öğretmenlerinin almış olduğu talepler sonrası oluşan takımlar Marmara İlçe merkezinde bulunan halı sahada mücadele ettiler.
Takımların rakipleri ile kıyasıya mücadele ettiği turnuva sonunda Saraylar Ortaokulu futbol takımı turnuva birincisi olarak Marmara İlçesini Balıkesir´de temsil etmeye hak kazandı.
Turnuva sonunda dereceye giren takımlar kupalarını Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy´un elinden aldı.
Başkan Aksoy, katılımcı oyunculara ve turnuvanın düzenlenmesine vesile olan Beden Eğitimi Öğretmenlerine teşekkür etti.
Büyük yaş grupları arasında forma şansı bulamayan oyuncuların da bu heyecanı tatması için alt yaş gruplarının da kendi aralarında mücadele etmesi gerektiğini belirten Başkan Aksoy, düzenlenecek olan turnuvalarda desteklerinin devam edeceğini ifade etti.
Haber : Taygun Ertan

  • Pazar 5.7 ° / 4.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 9.8 ° / 2.3 ° false
  • Salı 15.2 ° / 1.3 ° false
1

GÖNEN’DE İŞYERİ YANGINI KORKUTTU

2

Balıkesir derbisinde 3 puan Etispor’un

3

ERDEKSPOR DEPLASMANDAN 1 PUANLA DÖNDÜ

4

ERDEK’Lİ GENÇ GÜREŞÇİ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI YOLUNDA

5

BALIKESİR’DE NARKOTİK OPERASYONU: KİLOLARCA UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ, 3 TUTUKLAMA

6

Daskyleion kazılarına büyük onur

7

MARMARA DENİZİ DENİZKESTANESİ AVCILIĞINA AÇILDI!