Tarih: 28.04.2020 23:18

Balıkesir´de online satranç turnuvası düzenlendi

Facebook Twitter Linked-in

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Satranç Federasyonu işbirliğinde, dünyada çocuklara armağan edilmiş tek bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı´nda herkesin evinden katılabileceği ?Online Satranç Turnuvası? düzenlendi.
Milli egemenliğimizin sembolü TBMM´nin 100. kuruluş yıldönümü ve çocukların bayramı 23 Nisan´da ?Online Yıldırım Satranç Turnuvası? Balıkesir´de de düzenlendi.
Korana virüs salgını tedbirleri nedeniyle ?Evde Kal, Satrançla Kal? sloganıyla düzenlenen Türkiye geneli açık kategori 2. Balıkesir Online Yıldırım Turnuvası, [http://www.lichess.com%27da/]www.lichess.com?da oynandı. Turnuva yıldırım tempoda 5´+3´´ gerçekleştirildi.
Daha öncesinde 3 grup şeklinde düzenlenen ön eleme turunun ardından ilk 50´ye giren isimler, 23 Nisan´da final turnuvasında karşılaştı.
Balıkesir Gençlik Spor İl Müdürlüğü organizasyonunda, 23 Nisan akşamı gerçekleşen 2. Balıkesir Evde Kal Satranç Turnuvası´nda başarılı olan ilk 3 kişiye kupa ve ilk 10 sporcuya madalyaları sporcuların evlerine gönderilecek.
İşte! Dereceye giren sporcular: 1. Melih Güren, 2. Tutku Kahraman Maraşlı, 3. Ulaş Koç, 4. Alper Tezcan, 5. Kemal Fıstık, 6. İpek Teker, 8. İlbey Erbaş, 9. Efe Aydemir
Haber Merkezi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —