Balıkesir´de PKK/KCK operasyonu
Balıkesir Cumhuriyet Başsavcılığı´nın talimatıyla Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı tarafından PKK/KCK Terör Örgütü´nün finans faaliyetlerinin ve cezaevi yapılanmasının deşifre edilmesine yönelik çalışma başlatıldı.
Bölge Haberleri
Yayın: 23 Aralık 2020 - Çarşamba 21:44
Güncelleme: 23 Aralık 2020 21:44
Balıkesir´de PKK/KCK operasyonu

Balıkesir Cumhuriyet Başsavcılığı´nın talimatıyla Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı tarafından PKK/KCK Terör Örgütü´nün finans faaliyetlerinin ve cezaevi yapılanmasının deşifre edilmesine yönelik çalışma başlatıldı.
Yapılan çalışmalar sonucu Terör Örgütünün cezaevi yapılanmaları ile irtibatı olan ve hükümlü/tutuklu terör örgütü mensuplarına finans sağladıkları tespit edilen 15 şüpheli belirlendi. Tespit edilen şüphelilere yönelik Balıkesir merkezli 4 ilde (Balıkesir, Bursa, İstanbul, İzmir) 22 Aralık 2020 saat: 07.00´dan itibaren eş zamanlı operasyon başlatıldı. Yakalanan şahıslar ile birlikte çok sayıda örgütsel doküman ele geçirilirken, gözaltına alınan şüphelilerle ilgili adli işlemlere Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı´nca devam ediliyor.
Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler: Balıkesir operasyonu
  • Cumartesi 10.2 ° / -1.3 ° false
  • Pazar 13.6 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.2 ° / 7.3 ° false
1

Çömez, Kapıdağ’daki çalışmalara katıldı

2

Büyükşehir Belediyesi Elif için seferber oldu

3

İş insanı Yukay'ın ölümüne ilişkin davada, Kıvanç Tatlıtuğ 'tanık' olarak dinlenecek

4

Sırra kadem basan Elif’in erkek arkadaşı, adli kontrolle serbest

5

BALIKESİR VALİSİ: SONAR CİHAZIYLA GÖLETTE YAPILAN ARAMADA DA İZE RASTLANMADI

6

Erkek arkadaşıyla tartıştığı kamptan ayrılan Elif'i 265 kişi arıyor

7

İş insanı Yukay'ın ölümüne ilişkin duruşmada gemi kaptanı: Hiçbir bir cisme çarpmadım