Balıkesir´de uyuşturucu madde kaçakçılığı operasyonu
Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince "Uyuşturucu Madde Kaçakçılığı" olaylarına yönelik istihbari çalışmalar sonucunda; Adli makamlardan alınan arama kararına istinaden bir dizi operasyon gerçekleştirildi.
Bölge Haberleri
Yayın: 14 Şubat 2018 - Çarşamba 06:35
Güncelleme: 14 Şubat 2018 06:35
Balıkesir´de uyuşturucu madde kaçakçılığı operasyonu

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince "Uyuşturucu Madde Kaçakçılığı" olaylarına yönelik istihbari çalışmalar sonucunda; Adli makamlardan alınan arama kararına istinaden bir dizi operasyon gerçekleştirildi.
Balıkesir Valiliği´nden yapılan açıklamada; Altıeylül ilçesinde bir araçta yapılan aramada 25 gr esrar maddesi ile bir evde yapılan aramada 8 gr esrar maddesi ele geçirildiği bildirildi.
Bu olaylarla ilgili olarak Altıeylül ilçesinde S.İ., A.B. ve B.T. Burhaniye ilçesinde İ.D. isimli şahıslar hakkında yasal işlem uygulandı.
Uyuşturucu madde kullanan 12 şahıs gözaltına alındı
Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, ilimiz genelinde uyuşturucu kullanımına karşı sürdürdüğü çalışmalarda, satıcı olarak adliyeye sevklerin dışında, son 2 gün içerisinde 4,75 gr bonzai maddesi, 1 gr esrar, 4 extacy hap ile uyuşturucu amaçlı 12 regapen ile 2 adet lyrica isimli hap ele geçirdi.
Operasyonlarda toplam 12 şahsa kullanıcılıktan işlem yapılırken, polisin bu kapsamda her türlü mücadeleye aralıksız devam edeceği açıklandı. Haber Merkezi

  • Perşembe 34.7 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 39.5 ° / 16.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 33.4 ° / 15.9 ° Güneşli
1

TABELA VAR, FERİBOT YOK!

2

CHP Milletvekili ve PM üyeleri Bandırma’da

3

BAŞKAN MİRZA’DAN ULAŞIMDA KALICI DOKUNUŞ

4

“Hobi bahçeleri”ne dikkat!

5

CHP’Lİ AYTEKİN: SINDIRGI AFET BÖLGESİ İLAN EDİLMELİ

6

Çulcu’nun ismi Gönen’deki bir caddeye verilecek

7

Yıllardır kullanılmayan çeşme yeniden akacak