Balıkesir´de ?Zenginleştirilmiş Kütüphane Projesi? başlatılıyor
Ülkemizde 81 ilde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından belirlenen okullarda Asayiş Dairesi Başkanlığı koordinesinde ?Zenginleştirilmiş Kütüphane Projesi? uygulamaya konuldu.
Bölge Haberleri
Yayın: 09 Şubat 2018 - Cuma 17:20
Güncelleme: 09 Şubat 2018 17:20
Balıkesir´de ?Zenginleştirilmiş Kütüphane Projesi? başlatılıyor

Ülkemizde 81 ilde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından belirlenen okullarda Asayiş Dairesi Başkanlığı koordinesinde ?Zenginleştirilmiş Kütüphane Projesi? uygulamaya konuldu.
Projenin; Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında öğrencilerin sosyal gelişimine katkıda bulunmak, toplumsal yaşama ilişkin bilgi ve becerilerini artırmak, öğrenme ve araştırma becerilerini geliştirmek, öğrencileri suç ortamlarından uzak tutmak, verimli zaman geçirmelerini sağlamak, toplumsal farkındalık ve duyarlılıklarını geliştirmek, milli kimlik ve aidiyet duygularını geliştirmek, emniyet teşkilatı ile bölge insanı arasında diyalogu artırmak ve bilinçli nesillerin yetişmesine katkı sağlamak amacıyla başlatıldığı öğrenildi.
Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından Muharrem Hasbi Anadolu Lisesi´nde Şehit Polis Memuru Aydın Nazillioğlu isimli Z Kütüphanesi 9 Şubat 2018 Cuma günü (bugün) saat: 10.00´da il protokolünün de katılımı ile Muharrem Hasbi Anadolu Lisesi´nde açılış töreni düzenlenecek.
Haber Merkezi

  • Cuma 6.9 ° / 1.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 10.5 ° / 1.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 10.1 ° / 3.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

Erdek’te Deniz Coştu! Lodos Sahili Dövdü

2

Yaya Geçidinde Elektrikli Bisiklet Kazası: 1 Yaralı

3

Balıkesir'de lodos etkili oldu; deniz taştı, 4 balıkçı teknesi battı

4

BAŞKAN MİRZA, TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ ANT İŞEN’İ AĞIRLADI

5

Efsane futbolcu Cavit Aydın Erdek’te son yolculuğuna uğurlandı

6

GESTAŞ’TAN ADALAR HATTINDA SEFER İPTALİ VE GÜNCEL SEFER DUYURUSU

7

Erdek'te yılın ilk meclisi toplandı