Balıkesir'de 'Huzur' operasyonları
Balıkesir'de polis ekiplerinin il genelinde yaptıkları asayiş, kaçak ağrı kesici hap ve kaçak tütün operasyonlarında 31 şüpheli şahıs gözaltına alınırken, adli makamlara sevk edilen 7 kişi tutuklandı.
Bölge Haberleri
Yayın: 09 Nisan 2022 - Cumartesi 16:35
Güncelleme: 09 Nisan 2022 16:35
Balıkesir

Balıkesir'de polis ekiplerinin il genelinde yaptıkları asayiş, kaçak ağrı kesici hap ve kaçak tütün operasyonlarında 31 şüpheli şahıs gözaltına alınırken, adli makamlara sevk edilen 7 kişi tutuklandı. 
Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri genel güvenliği ve asayişi sağlamak amacıyla, Altıeylül, Ayvalık, Bandırma, Burhaniye, Edremit, Erdek ve Gömeç ilçelerinde yapılan çalışmalarda çeşitli suçlardan aranan 29 şahıs gözaltına alınırken, adli makamlara sevk edilen 7 şahıs tutuklandı. 
Yapılan aramalarda; 2 adet ruhsatsız tabanca ve tabancalara ait 5 adet fişek, 1 adet ruhsatsız tüfek ve tüfeğe ait 20 adet kartuş ele geçirildi. 
Balıkesir Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi görevlilerince kaçakçılığının önlenmesine yönelik yapılan çalışmalar neticesinde; 620 kutu 12 bin 400 adet ağrı kesici olarak kullanılan faturası ve belgesi olamayan ilaç ele geçirilmiş olup, konu ile ilgili 1 şüpheli şahsa adli ve idari işlem uygulandı. 
Yine KOM Şube Müdürlüğü görevlilerince Tütün ve Tütün Mamulleri Kaçakçılığı’nın önlenmesine yönelik yapılan çalışmalar neticesinde, bir adreste yapılan aramada, 10.500 adet dolu Makaron ele geçirildi, konu ile ilgili 1 şüpheli şahsa “5607 SKM ve 4733 SKM” suçlarından adli ve idari yaptırım cezası uygulandı. 
Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler: Balıkesir' 'Huzur' operasyonları
  • Perşembe 15 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 14.4 ° / 8.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.5 ° / 8.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Bandırmalı Onur Talaş’ın, enerji sektöründe Avrupa kariyeri

2

Abdurrahman Öz vefat etti

3

Ahmet Akın’dan Sosyal Belediyecilikte Örnek Proje

4

Marmarabirlik’ten 622 milyon TL’lik ödeme

5

Erdek’te yılın son meclis toplantısı gerçekleşti

6

Erdek’te taksi Ücretlerine zam

7

BASKİ'DEN SAYAÇ UYARISI