Balıkesir’de Marangozlar Sitesi yıkılmayacak
Balıkesir Umum Marangozlar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ersin Sözdemir, Balıkesir Gümüş Çeşme Mahallesi’nde faaliyette bulunan Marangozlar Sitesi’nin yıkılacağı yönündeki haberlerin tamamen asılsız olduğunu söyledi.
Bölge Haberleri
Yayın: 29 Temmuz 2022 - Cuma 21:50
Güncelleme: 29 Temmuz 2022 21:50
Balıkesir’de Marangozlar Sitesi yıkılmayacak

Balıkesir Umum Marangozlar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ersin Sözdemir, Balıkesir Gümüş Çeşme Mahallesi’nde faaliyette bulunan Marangozlar Sitesi’nin yıkılacağı yönündeki haberlerin tamamen asılsız olduğunu söyledi. 
Balıkesir kamuoyunda oluşan Marangozlar Sitesi’nin yıkılacağı söylentileri üzerine Balıkesir Umum Marangozlar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ersin Sözdemir, açıklamalarda bulundu. 
Balıkesir Gümüş Çeşme Mahallesi’nde faaliyet gösteren Marangozlar Sitesi’nin Organize Sanayi Bölgesi’nde yeni yerine taşınacağı söylentilerinin asılsız olduğunu belirten Başkan Sözdemir, Marangozlar Sitesi’nin taşınmayacağını kaydetti. 
Organize Sanayi Bölgesi’ne yapılan bir diğer siteye 126 esnaftan bilfiil marangozluk mesleğini icra eden 31 esnafımızın o günkü şartlara göre kendi isteğiyle gideceklerini sözlerine ekleyen Başkan Sözdemir “Balıkesir kamuoyunda Marangozlar Sitesi’yle ilgili bir algı oluştu. Organize Sanayi Bölgesi’ne yeni işyerlerinin yapıldığı ve buradaki sitemizin yıkılıp yeni yerine taşınacağı söyleniyor. Sitemizin taşınması söz konusu bile değil. Organize Sanayi Bölgesi’ne yeni bir site yapılıyor. Ancak buradaki esnaftan gitmek isteyenler oraya geçecek. Onun dışındaki esnafımız da eski Kepsut Caddesi üzerinde bulunan sitemizde faaliyet göstermeye devam edecek. Bu sitede odamıza kayıtlı 126 esnafımız var. Bu esnaflarımızdan da bilfiil marangozluk mesleğini icra eden 31 esnafımız yeni yapılan siteye gidecek. Geri kalan esnafımız burada faaliyetlerine devam edecek.” dedi. 
Haber Merkezi

  • Salı 19.9 ° / 10.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 19.6 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Perşembe 20.3 ° / 12.3 ° Güneşli
1

Türkiye’de ilk defa özel gereksinimli can dostlara sıcak yuva Balıkesir’de

2

Zağnos Paşa Camii Önündeki Meydanın Adı Resmen “Zağnos Paşa Meydanı” Oldu

3

DENİZ SEVİYESİ ÇEKİLDİ, 3 BİN 500 YILLIK TARİH ORTAYA ÇIKTI

4

SMA Tip-1 Savaşçısı Çınar İçin Erdek tek yürek oldu

5

Mevlanâ Camii görkemiyle dikkat çekiyor

6

Küçük Fikirler Büyük Canlılık Getirir

7

Halit Yukay'ın ölümüne neden olan gemi kaptanı için 9 yıla kadar hapis istenen iddianame kabul edildi