Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Balıkesir’de sporla dopdolu hafta sonu yaşandı

Balıkesir’de sporla dopdolu hafta sonu yaşandı

Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen sportif faaliyetler hafta sonu da devam etti.

Türkiye’nin birçok ilinden bine yakın sporcunun katılımıyla çeşitli branşlarda düzenlenen Türkiye Şampiyonaları, grup müsabakaları, il şampiyonaları ve federasyon faaliyetleri ile spor tutkunları bir araya geldi. 
Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından düzenlenen 11-12 Yaş Ulusal Gelişim Projesi Ligi Grup müsabakaları 11 ilden 320 sporcunun katılımı ile Balıkesir Olimpik Yüzme Havuzu’nda gerçekleştirildi. Grup müsabakaları açılış seremonisi ve ödül törenleri ile devam etti.  
Çağış Kampüsü’nde Okullar Arası Oryantiring Küçükler-Yıldızlar Grup Müsabakalarında sporcular hedeflerine koştu. Müsabakada öğrenciler birinci olmak için kıyasıya mücadele etti. 15 ilden yaklaşık 400 sporcunun yarıştığı Grup Müsabakaları ödül töreniyle sona erdi. Judo Yıldızlar Balıkesir İl Şampiyonası Şehit Turgut Solak Spor Salonu’nda tamamlandı.  
Spor Tırmanışı Hız Türkiye Şampiyonası açılış seremonisinin ardından 15 ilden yaklaşık 109 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi. İsmail Akçay Atletizm Pisti Tırmanma Duvarında sporcuların zorlu mücadelesinde heyecan doruklara ulaştı. Spor Tırmanışı Hız Türkiye Şampiyonasında düzenlenen ödül töreninde Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Daire Başkanı Yahya Akduman ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Özalp tarafından dereceye giren sporculara ödülleri verildi.  
8. TAF Turkcell Küçükler Atletizm Türkiye Şampiyonası Balıkesir İl Seçmeleri 100'e yakın sporcunun katılımıyla İsmail Akçay Atletizm Pisti’nde gerçekleşti. Kurumlar Arası Masa Tenisi ise kıyasıya mücadelelerle Şehit Turgut Solak Spor Salonu’nda sona erdi.  
Ayrıca; 2022-2023 Voleybol Sezonu TVF Yıldız Erkekler Yarı Final Maçları da Balıkesir Kurtdereli Spor Salonu’nda oynanacak. Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli