Balıkesir’de yüzme bilmeyenin kalmaması hedefleniyor
Balıkesir’de ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ projesi kapsamında verilen eğitimler Merkez Karesi ve Altıeylül ilçelerinde devam ediyor.
Bölge Haberleri
Yayın: 03 Ocak 2023 - Salı 11:43
Güncelleme: 03 Ocak 2023 11:43
Balıkesir’de yüzme bilmeyenin kalmaması hedefleniyor

Balıkesir’de ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ projesi kapsamında verilen eğitimler Merkez Karesi ve Altıeylül ilçelerinde devam ediyor. 
‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ projesi Balıkesir Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yaşam Kompleksi Yüzme Havuzu’nda yoğun ilgi ile devam ediyor. Bakanlığın, Türkiye’nin dört bir yanına inşa ettiği portatif, açık ve kapalı yüzme havuzları ile çocuklara ve gençlere yüzme imkânı sunuluyor. Proje kapsamında alanında uzman antrenörler eşliğinde çocuklar ve gençler yüzme eğitimi alıyor. 
GSB Spor Okulları kapsamında Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi ile tüm çocukların spor tesislerini yakından görerek sporla tanışmaları ve erken yaşta spora başlamaları için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Çocukların bağımlılıklardan ve hareketsiz yaşamdan uzaklaşması, fiziksel ve mental gelişimlerine katkı sağlanması hedefleniyor. Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi kapsamında her Çarşamba günü de özel öğrencilere yüzme eğitimleri veriliyor. Yüzme Bilmeyen Çocuk Kalmasın sloganıyla proje yıl boyunca açık ve kapalı havuzlarda devam edecek olup, daha çok çocuğa yüzme öğretilmesi amaçlanıyor. 
Haber Merkezi

  • Çarşamba 32.9 ° / 15.5 ° Güneşli
  • Perşembe 34.7 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 39.5 ° / 16.3 ° Güneşli
1

BAŞKAN MİRZA’DAN ULAŞIMDA KALICI DOKUNUŞ

2

“Hobi bahçeleri”ne dikkat!

3

CHP’Lİ AYTEKİN: SINDIRGI AFET BÖLGESİ İLAN EDİLMELİ

4

Çulcu’nun ismi Gönen’deki bir caddeye verilecek

5

Yıllardır kullanılmayan çeşme yeniden akacak

6

BAŞKAN DURSUN MİRZA’DAN TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

7

Bandırma'da motosiklet kazası: 1 yaralı