Balıkesir’de yüzme bilmeyenin kalmaması hedefleniyor
Balıkesir’de ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ projesi kapsamında verilen eğitimler Merkez Karesi ve Altıeylül ilçelerinde devam ediyor.
Bölge Haberleri
Yayın: 03 Ocak 2023 - Salı 11:43
Güncelleme: 03 Ocak 2023 11:43
Balıkesir’de yüzme bilmeyenin kalmaması hedefleniyor

Balıkesir’de ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ projesi kapsamında verilen eğitimler Merkez Karesi ve Altıeylül ilçelerinde devam ediyor. 
‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ projesi Balıkesir Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yaşam Kompleksi Yüzme Havuzu’nda yoğun ilgi ile devam ediyor. Bakanlığın, Türkiye’nin dört bir yanına inşa ettiği portatif, açık ve kapalı yüzme havuzları ile çocuklara ve gençlere yüzme imkânı sunuluyor. Proje kapsamında alanında uzman antrenörler eşliğinde çocuklar ve gençler yüzme eğitimi alıyor. 
GSB Spor Okulları kapsamında Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi ile tüm çocukların spor tesislerini yakından görerek sporla tanışmaları ve erken yaşta spora başlamaları için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Çocukların bağımlılıklardan ve hareketsiz yaşamdan uzaklaşması, fiziksel ve mental gelişimlerine katkı sağlanması hedefleniyor. Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi kapsamında her Çarşamba günü de özel öğrencilere yüzme eğitimleri veriliyor. Yüzme Bilmeyen Çocuk Kalmasın sloganıyla proje yıl boyunca açık ve kapalı havuzlarda devam edecek olup, daha çok çocuğa yüzme öğretilmesi amaçlanıyor. 
Haber Merkezi

  • Pazartesi 14.9 ° / 8.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 15.3 ° / 7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 7.7 ° / 1.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

Ömer Metin zorlandı ama kazandı

2

Japon Heyet, Erdek’te Su Ürünleri Üretim Alanlarını İnceledi

3

Can Dost Şubat-Mart programı belli oldu

4

Mamun Bahçeleri Yokuşunda Kaza: 2 Motorcu Yaralandı

5

Şubat’ta Bahar Havası: Erdek’te Sahiller Doldu

6

Türkiye’de ilk olacak "Lisanslı Zeytinyağı Depoculuğu" için imzalar atıldı

7

Bandırmaspor - Serik Spor: 0-3