Tarih: 07.11.2020 00:21

Balıkesir´den İzmir´e yardım eli

Facebook Twitter Linked-in

Balıkesir´den İzmir´e 3 TIR yardım kolisi gönderildi.
Balıkesir´de, Valilik öncülüğünde başlatılan kampanya kapsamında toplanan kuru gıda, battaniye temel ihtiyaçların içerisinde bulunduğu yardım kolileri 3 TIR´la İzmir´deki depremzedelere gönderildi.
AFAD İl Müdürlüğü önünden, içerisi koli dolu 3 TIR, İzmir´e dualar ile gönderildi.
Konuyla ilgili açıklama yapan Balıkesir Valisi Hasan Şıldak ?İçişleri Bakanlığı ve AFAD´ın koordinasyonuyla İzmir´de meydana gelen ve milletçe bizi yasa boğan vatandaşlarımızı kaybettiğimiz ve acılarını derinden paylaştığımız İzmirli vatandaşlarımıza bir yardım eli uzatıyoruz. Balıkesir Valiliği koordinasyonuyla üç TIR´ımızı yola çıkarıyoruz. Her şeyden önce hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah´tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz. Devletimizin tüm imkânları İzmir için seferber edildi. Balıkesir Büyükşehir İtfaiyesi´nden, AFAD´tan, Sağlık İl Müdürlüğümüzden, Emniyet Müdürlüğümüzden destek için ekiplerimizi ilk andan itibaren hızlı bir şekilde İzmir´e intikal ettirdik.? dedi.
Yardım TIR´larında; 1704 standart gıda kolisi, 625 battaniye, 625 kilo toz şeker, 11 bin 100 litre sıvı yağ, bin adet kolonya ile 12 bin adet su yer alıyor.
Haber Merkezi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —