Balıkesir'den Pakistan'a yardım eli
Şiddetli yağışlar nedeniyle meydana gelen sel felaketinin ardından zor günler yaşayan Pakistan'a yardım TIR’ları uğurlandı.
Bölge Haberleri
Yayın: 14 Eylül 2022 - Çarşamba 17:47
Güncelleme: 14 Eylül 2022 17:47
Balıkesir

Şiddetli yağışlar nedeniyle meydana gelen sel felaketinin ardından zor günler yaşayan Pakistan'a yardım TIR’ları uğurlandı.  
Balıkesir Valiliği koordinasyonunda İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından toplanan 3.131 adet koliden oluşan gıda malzemesi yüklü 3 yardım TIR’ı, Vali Hasan Şıldak ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın katılımıyla Pakistan'daki afetzedelere ulaştırılmak üzere dualarla uğurlandı. 
İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü önünde düzenlenen uğurlamada konuşan Vali Şıldak, İçişleri Bakanlığı ve AFAD Başkanlığı koordinasyonuyla gerçekleştirilen yardım faaliyetinin Balıkesir'de de büyük destek gördüğünü söyledi. 
İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü koordinasyonunda belediyelerimiz, sanayicilerimiz, odalarımız, Kaymakamlıklarımız, İlçe belediyelerimiz,  sivil toplum kuruluşlarımız, hayırsever kişi ve kurumların desteğiyle İlimizdeki ilk yardım kafilesini bugün Pakistan'a uğurlandığını belirten Vali Şıldak “Balıkesir'den Pakistan'a ulaşacak olan bu yardımların yaraların sarılmasında bir merhem olmasını temenni ediyoruz. Bu faaliyete destek veren, kampanyaya katılan tüm kurumlarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ederim. İlimizden toplam 5 bin koli gıda malzemesi, 400 koli de temizlik malzemesi göndermiş olacağız. Şu anda 3 bin 131 kolimiz yola çıkıyor. Hayırlı uğurlu olsun." ifadelerini kullandı. 
Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler: Balıkesir' Pakistan' yardım
  • Perşembe 3.5 ° / -2.7 ° Güneşli
  • Cuma 5.5 ° / -4.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 10.2 ° / -1.3 ° false
1

Başkan Karışık'tan yeni yıl mesajı

2

Bandırma’da yaya geçidinde feci kaza

3

Atıl haldeki otel binasında patlama sonrası yangın: 2 işçi dumandan etkilendi

4

Bandırma’da çorbacıda fenalaşan vatandaş hayatını kaybetti

5

Gönen'de işçi servis midibüsü ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 13 yaralı

6

Başkan Akın 2025 yılı çalışmalarını değerlendirdi

7

Manyas Kadın Yaşam Merkezi hizmete açıldı