Tarih: 02.03.2019 18:06

Balıkesir´in akıncıları İstanbul´dan başarıyla döndü

Facebook Twitter Linked-in

Balıkesir Akıncıları Atlı Okçuluk ve Spor Kulübü üyesi Turgay Aslan, Ümraniye Belediyesi tarafından 3. kez düzenlenen ?Geleneksel Türk Okçuluğu? Yarışması ödül töreninde Paralimpik Erkek Kategorisi´nde 2. olarak gümüş madalyasını boynuna taktı.
Ümraniye Belediyesi tarafından 3. kez düzenlenen ?Geleneksel Türk Okçuluğu? Yarışması ödül töreni, 23 Şubat Cumartesi günü Dünya Etnospor Federasyonu Başkanı Bilal Erdoğan´ın katılımıyla gerçekleştirildi.
Haldun Alagaş Spor Kompleksi´nde düzenlenen, 13 ilden 41 kulüpten 330 sporcunun katıldığı ödül törenine Bilal Erdoğan´ın yanı sıra Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve çok sayıda sporcu ile vatandaşlar katıldı.
Balıkesir Akıncıları Atlı Okçuluk ve Spor Kulübü Başkanı, Türkiye´nin yarışan en yaşlı atlı okçusu ve Endonezya Fatihi Mustafa Enis Yurdakök ise özel ödüle layık görülerek ödülünü Bilal Erdoğan ve Balıkesirli hemşerimiz Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can´ın elinden aldı.
Ödül töreni sonrasında konuşan Endonezya Fatihi Mustafa Enis Yurdakök, ?Atlı okçuluğa merakı olan tüm engelli arkadaşlarımızı kulübümüze bekleriz.? dedi.
Yarışmada; Büyük Erkekler, Büyük Kadınlar, Genç Erkekler, Genç Kadınlar, Karma Minikler, Paralimpik Erkek ve Paralimpik Kadın kategorilerinde ödüller sahiplerine dağıtıldı. Haber Merkezi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —