Balıkesir´in kalkınmasına 50 milyon lira ayrıldı
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu tarafından finanse edilen 50 milyon lira, Balıkesir´de; arıcılıktan, yerel ürünler ve el sanatlarına, makine parklarından tıbbi bitki yetiştiriciliğe, kırsal turizmden yenilenebilir enerji yatırımlarına kadar u
Bölge Haberleri
Yayın: 12 Eylül 2019 - Perşembe 22:56
Güncelleme: 12 Eylül 2019 22:56
Balıkesir´in kalkınmasına 50 milyon lira ayrıldı

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu tarafından finanse edilen 50 milyon lira, Balıkesir´de; arıcılıktan, yerel ürünler ve el sanatlarına, makine parklarından tıbbi bitki yetiştiriciliğe, kırsal turizmden yenilenebilir enerji yatırımlarına kadar uzanan geniş bir yelpazede, toplam 67 proje için kullanılacak.
AK Parti Balıkesir Milletvekili Adil Çelik, hibe dışında kalan 40 milyon TL yatırım miktarı ile birlikte toplam 90 milyon TL´nin Balıkesir´in kalkınması için kullanılacağını söyledi.
2019 yılı 6.çağrı döneminde alınan bahse konu 67 projenin sözleşmeye bağlanması ve 2020 yılı içerisinde 50 milyon TL hibenin ödenmesinin planlandığını söyleyen Milletvekili Çelik, Balıkesir İl Koordinatörlüğü´nün, IPARD programı dahilindeki tüm yatırımların ilimizde değerlendirilmesi ve etkin, verimli bir proje yönetimi ile, Balıkesir´imizin sürdürülebilir kalkınmasının sağlanması hedefiyle çalışmalarına devam edeceğini belirtti.
Haber Merkezi

  • Cuma 5.5 ° / -4.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 10.2 ° / -1.3 ° false
  • Pazar 13.6 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

BALIKESİR VALİSİ: SONAR CİHAZIYLA GÖLETTE YAPILAN ARAMADA DA İZE RASTLANMADI

2

Erkek arkadaşıyla tartıştığı kamptan ayrılan Elif'i 265 kişi arıyor

3

İş insanı Yukay'ın ölümüne ilişkin duruşmada gemi kaptanı: Hiçbir bir cisme çarpmadım

4

Başkan Karışık'tan yeni yıl mesajı

5

Bandırma’da yaya geçidinde feci kaza

6

Atıl haldeki otel binasında patlama sonrası yangın: 2 işçi dumandan etkilendi

7

Bandırma’da çorbacıda fenalaşan vatandaş hayatını kaybetti