Balıkesir'in Mavi Bayrak sayısı artacak
Balıkesir sahillerinde dalgalanan 36 Mavi Bayrak sayısının arttırılması için çalışmalar yapılıyor.
Bölge Haberleri
Yayın: 25 Eylül 2021 - Cumartesi 18:18
Güncelleme: 25 Eylül 2021 18:18
Balıkesir

Balıkesir sahillerinde dalgalanan 36 Mavi Bayrak sayısının arttırılması için çalışmalar yapılıyor. 
Balıkesir Valisi Hasan Şıldak öncülüğünde başlatılan Mavi Bayrak çalışması ile sürecin hız kazanması amaçlanıyor.  
Vali Şıldak başkanlığında Valilik Kocaseyit Toplantı Salonu'nda yapılan toplantıyla mavi bayrak alma potansiyeline sahip plajların sayısının arttırılması için yapılacaklar görüşüldü.  
Toplantıda Balıkesir sahillerinde 2022 yılında bazı yeni plajların Mavi Bayrak sahibi olması için yapılması gerekenler ve gerekli şartların sağlanması konusunda atılacak değerlendirildi. 
Toplantıya Vali Şıldak’ın yanı sıra Vali Yardımcısı Şükrü Kara, İl Kültür ve Turizm Müdürü İlkay Karaağaç, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Sadullah Özel, İl Sağlık Müdürü Uzm.Dr.Serkan Kadir Keskin, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uz.Dr.Refik Budak, TÜRÇEV Kuzey Ege İlleri Koordinatörü Doğan Karataş, Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Bürosu Koordinatörü Tülin Akgül katıldı. 
Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler: Balıkesir' Bayrak sayısı artacak
  • Salı 15.3 ° / 7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 7.7 ° / 1.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 13.2 ° / 0.5 ° Güneşli
1

İL BİRİNCİLİĞİ GURURU: OCAKLAR ORTAOKULU’NDAN TÜRKİYE YOLCULUĞU

2

Ömer Metin zorlandı ama kazandı

3

Japon Heyet, Erdek’te Su Ürünleri Üretim Alanlarını İnceledi

4

Can Dost Şubat-Mart programı belli oldu

5

Mamun Bahçeleri Yokuşunda Kaza: 2 Motorcu Yaralandı

6

Şubat’ta Bahar Havası: Erdek’te Sahiller Doldu

7

Türkiye’de ilk olacak "Lisanslı Zeytinyağı Depoculuğu" için imzalar atıldı