Balıkesirli gazeteci ölüme atladı
Balıkesirli eski gazetecilerden Necdet Karabaş (62), Ankara´da yaşamına son verdi.
Bölge Haberleri
Yayın: 08 Temmuz 2016 - Cuma 14:02
Güncelleme: 08 Temmuz 2016 14:02
Balıkesirli gazeteci ölüme atladı

Balıkesirli eski gazetecilerden Necdet Karabaş (62), Ankara´da yaşamına son verdi. Balıkesir´deki ?Haberci? yerel gazetesinin kurucusu olup, yıllarca bu gazetenin sahipliğini yaptıktan sonra gazetenin tüm haklarını bir yıl önce Orhan Köken´e devreden Karabaş, bayram tatili için bulunduğu Ankara´da, Seymen Oteli´nin beşinci katındaki odasının penceresinden kendini aşağı atarak intihar etti.

Balıkesir´de ?Sarı Necdet? olarak tanınan Karabaş´ın, iki kız, iki erkek çocuğu bulunuyordu. Eski gazeteci Necdet Karabaş´ın oğullarından birinin, Futbol Federasyonu´nun, Merkez Hakem Kurulu´nun(MHK) Üst Klâsmanında yer alan İstanbul bölgesi hakemlerinden eğitimci Onur Karabaş olduğu öğrenildi.

Necdet Karabaş, önceki yıllarda Balıkesirspor Kulübü ile Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti´nin yönetim kurullarında da görev yapmıştı.

Haber : Önder Balıkçı

  • Pazar 22.5 ° / 12.4 ° false
  • Pazartesi 24.4 ° / 12.1 ° Güneşli
  • Salı 20.3 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

Erdek Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısı yapıldı

2

Teknik Direktör Gürsel: “3 puan aldık, mutluyum”

3

Bandırmaspor: 2-Ümraniyespor: 1

4

Ahmet Akın, can dostları Pati Park ile buluşturdu

5

Balıkesir’den Gazze’ye vicdan köprüsü

6

Dilruba'yı 4 bıçak darbesiyle öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet istemi

7

Erdek’teki trafonun yerini kim değiştirdi?