Balkan ülkelerini gezen Saner: “Erdek gibi güzel yer yok”
Erdek’in çevre aktivisti Canan Saner, “Avrupa’nın birçok kentini gezdim, Erdek gibi güzel yer yok” dedi.
Erdek Haber
Yayın: 04 Kasım 2022 - Cuma 18:20
Güncelleme: 05 Kasım 2022 01:31
Balkan ülkelerini gezen Saner: “Erdek gibi güzel yer yok”

Erdek’in çevre aktivisti Canan Saner, “Avrupa’nın birçok kentini gezdim, Erdek gibi güzel yer yok” dedi.
Son olarak 9 Balkan ülkesinde 25 şehri gezdiğini vurgulayan Saner, “Bu ülkelerin kepsinin en büyük özelliği çok temiz olmalarıdır” diye konuştu.
41 yıldır Erdek’te yaşadığını vurgulayan Saner, şunları söyledi:
“Avrupa ülkelerinde sokaklarda, caddelerde çöp göremezsiniz. Her yer yemyeşil. Erdek’te, önceki yıllara göre bu yıl daha temiz bir görünüm vardı ama daha iyisi olmalı. Geçen sezon Erdek turizmi çok canlıydı. Turizmciler ve esnaf sezondan çok mutluydular.”
Saner, Erdek’in gelişmesi için siyasi çekişmelere son verilmesi gerektiğine işaret ederek, “Seçim bittikten sonra herkes el ele vererek, Erdek’in nasıl daha fazla kalkınabileceğini düşünmeli ve bu konuda çaba harcamalıdır” dedi.
Saner, önümüzdeki günlerde Erdek’teki bir ağacı görsel olarak donatacağını sözlerine ekledi.
Haber : Önder Balıkçı

  • Cumartesi 19.3 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 22.5 ° / 12.4 ° false
  • Pazartesi 24.4 ° / 12.1 ° Güneşli
1

Balıkesir’den Gazze’ye vicdan köprüsü

2

Dilruba'yı 4 bıçak darbesiyle öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet istemi

3

Erdek’teki trafonun yerini kim değiştirdi?

4

Kaymakam Göç’ten Yaşlılar Günü’nde anlamlı ziyaret

5

Bölgenin en büyük "Tarım ve Hayvancılık Fuarı" kapılarını açtı

6

BANDIRMA BELEDİYESİ’NDEN SOKAK HAYVANLARI İÇİN KARARLI ADIM

7

Marmarabirlik Başkanı Yıldız: “Şeffaf, dürüst ve adaletli bir yönetim olacağız”