Balkan ülkelerini gezen Saner: “Erdek gibi güzel yer yok”
Erdek’in çevre aktivisti Canan Saner, “Avrupa’nın birçok kentini gezdim, Erdek gibi güzel yer yok” dedi.
Erdek Haber
Yayın: 04 Kasım 2022 - Cuma 18:20
Güncelleme: 05 Kasım 2022 01:31
Balkan ülkelerini gezen Saner: “Erdek gibi güzel yer yok”

Erdek’in çevre aktivisti Canan Saner, “Avrupa’nın birçok kentini gezdim, Erdek gibi güzel yer yok” dedi.
Son olarak 9 Balkan ülkesinde 25 şehri gezdiğini vurgulayan Saner, “Bu ülkelerin kepsinin en büyük özelliği çok temiz olmalarıdır” diye konuştu.
41 yıldır Erdek’te yaşadığını vurgulayan Saner, şunları söyledi:
“Avrupa ülkelerinde sokaklarda, caddelerde çöp göremezsiniz. Her yer yemyeşil. Erdek’te, önceki yıllara göre bu yıl daha temiz bir görünüm vardı ama daha iyisi olmalı. Geçen sezon Erdek turizmi çok canlıydı. Turizmciler ve esnaf sezondan çok mutluydular.”
Saner, Erdek’in gelişmesi için siyasi çekişmelere son verilmesi gerektiğine işaret ederek, “Seçim bittikten sonra herkes el ele vererek, Erdek’in nasıl daha fazla kalkınabileceğini düşünmeli ve bu konuda çaba harcamalıdır” dedi.
Saner, önümüzdeki günlerde Erdek’teki bir ağacı görsel olarak donatacağını sözlerine ekledi.
Haber : Önder Balıkçı

  • Cumartesi 10.6 ° / 2.3 ° Güneşli
  • Pazar 11.3 ° / -1 ° Güneşli
  • Pazartesi 11.1 ° / 1.2 ° Güneşli
1

Bandırma’da 17 otobüs yeniden hizmete kazandırıldı

2

Vahit Kocabıyık “Esnafın yanında olduk, olmaya devam edeceğiz’”

3

“Kuşcenneti Festivali” tarihi belli oldu

4

Akın, Erdekli hemşehrileriyle iftar sofrasında buluştu

5

Yunus Köroğlu: "Şirketimizi Yenileyerek ve Yapay Zeka ile yönetiyoruz ve üretimi veriyle büyüyoruz"

6

Bandırma’da mart ayı meclisi toplandı

7

ERDEK BELEDİYE MECLİSİ MART AYI TOPLANTISI YAPILDI