BANDAK Kitle Sporlarını yaygınlaştırdı
Bandırmada kurulu bulunan ve kısa adı BANDAK olan Dağcılık Spor Derneği, faaliyet alanlarını genişleterek her Çarşamba ve uma günleri yaptıkları Kapıdağ Doğa Yürüyüşleri programına ek olarak bu kez Pazar günleri de aynı yürüyüşlerin devam etmesini
Bölge Haberleri
Yayın: 03 Nisan 2013 - Çarşamba 00:00
Güncelleme: 03 Nisan 2013 00:00
BANDAK Kitle Sporlarını yaygınlaştırdı
Bandırma`da kurulu bulunan ve kısa adı "BANDAK" olan Dağcılık Spor Derneği, faaliyet alanlarını genişleterek her Çarşamba ve uma günleri yaptıkları Kapıdağ Doğa Yürüyüşleri programına ek olarak bu kez Pazar günleri de aynı yürüyüşlerin devam etmesini kararlaştırdı.
Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Dernek Başkanı Zafer Ergun, değişik kurumlarda çalışanlar ile ailelerine de bu fırsatı ermek için yürüyüş kapsamındaki programlarını genişlettiklerini belirtti.
Ergun; yürüyüşe katılacakların Termal içlik, polar kazak,yağmurluk,rüzgarlık, şapka, güneş gözlüğü, tercihen bileği saran botlarını, yedek giysilerini, 1 litrelik su şişelerini, yiyecek olarak da gofret, çikoata, bisküvi, çerez ve meyve gibi yiyecekleri de beraberlerinde getirmelerinin gerekliliğine işaret etti.
Katılmak isteyenlerir Bandırma`dan Tatlısu köyüne olan ulaşımın da kendilerince sağlanacağını söyleyen Zafer Ergun, Kapıdağ`daki yürüyüş rehberliği sonrasında Tatlısu köyündeki kahvaltıya ek olarak da Ballıpınar köyünde "Kuru Fasulye-Pilav" ziyafeti verileceğinin de altını çizdi.
Erdek`ten de bu yürüyüşe katılmak isteyenlerin; 0533 416 79 99 - 0533 749 69 98 - 0506 536 91 21 numaralı telefonlara ulaşarak gerekli bilgiye alabileceklerini de belirten Zafer Ergun, yürüyüşlerin 15-20 kilometre ve 4 ila 6 saat arasında süren bir zaman diliminde gerçekleştirildiğini de ifade etti. 
Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 17.8 ° / 8.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.4 ° / 11.1 ° Şiddetli yağmurlu
  • Cuma 6.9 ° / 1.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

F-16’LAR 2026’NIN İLK GÜNÜNDE GÖK VATAN SEMALARINDA

2

Kadın Dayanışma Derneği Başkanı Germiyan: “Kadına şiddet, işkenceye dönüştü”

3

Elif Kumal Son Yolculuğuna Uğurlandı

4

Elif Kumal’ın aracı gölden çıkarıldı!

5

Elif Kumal'ın cansız bedeni bulundu

6

Sırra kadem basan Elif'i arama çalışmaları 7'nci gününde; dijital verilerden de sonuç alınamadı

7

Kapıdağ’daki arama kurtarma çalışmalarına Kızılay’dan kesintisiz destek