Bandırma'da Limana giren gemi karaya çıkıyordu
Bandırma'da bir yük gemisi Çelebi Bandırma Limanına yanaşırken manevra yapamayınca kıyıda bağlı bulunan balıkçı teknesi ve yatlara çarptı. Çarpma sonrasında tekne ve yatlarda maddi hasar oluştu.
Bölge Haberleri
Yayın: 18 Mayıs 2013 - Cumartesi 00:00
Güncelleme: 18 Mayıs 2013 00:00
Bandırma
Bandırma'da bir yük gemisi Çelebi Bandırma Limanına yanaşırken manevra yapamayınca kıyıda bağlı bulunan balıkçı teknesi ve yatlara çarptı. Çarpma sonrasında tekne ve yatlarda maddi hasar oluştu.
Edinilen bilgilere göre Princess Dina adlı yük gemisi dün saat 12.00'de Bandırma Çelebi Limanına yanaşırken manevra yapamayarak kıyıda bağlı olan balıkçı tekneleri ve yatlara çarptı. Kaza sonrasında 5 teknede maddi hasar oluştu. Kaptanlığını İbrahim Mokhtar'ın yaptığı ST. Vincent bandıralı yük gemisinin Rusya'dan 4 bin 863 ton şeker pancarı küspesini Bandırma'ya getirdiği öğrenildi.
Kaza sonrasında yük gemisi ve balıkçı tekneleri Bandırma Çelebi Limanına ait römorkörlerle kaza alanından uzaklaştırıldı. Kaza esnasında limanda hareketli saatler yaşandı. Bandırma Liman Başkanlığı olayla ilgili soruşturma başlattı.
Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 23.5 ° / 13.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 25.9 ° / 14.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 24.4 ° / 13.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Bandırma Belediyesi'nden “Ruhsal İyilik Buluşması”

2

Kitap Fuarı, Balıkesir’e imzasını attı

3

Erdek'te Gazze İçin Seferberlik Kermesi

4

Bir annenin yüreğinden, hayata nefes olan bağış

5

BANSİAD Ekim Ayı Olağan Toplantısı Kyzikos Antik Kenti’nde Gerçekleşti

6

Balıkesir’de can dostlar Büyükşehir eliyle güvende

7

Detay’dan görkemli başlangıç