Bandırma Atatürk Bulvarı yenileniyor
Bandırma Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesi´nin işbirliğiyle Atatürk Bulvarında yenileme çalışmalarına başladı.
Bölge Haberleri
Yayın: 28 Eylül 2019 - Cumartesi 04:37
Güncelleme: 28 Eylül 2019 04:37
Bandırma Atatürk Bulvarı yenileniyor

Bandırma Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesi´nin işbirliğiyle Atatürk Bulvarında yenileme çalışmalarına başladı.
Özellikle İDO Seferleriyle geçiş güzergahı konumunda olan kent içi ulaşımında yoğun şekilde kullanılan Atatürk Bulvarı başlayan yenileme çalışmalarıyla kent estetiğine büyük katkı sunacak.
Bandırma Özel Hastanesi´nden TMO Bandırma Şube Müdürlüğü´ne kadar olan yaklaşık 2 kilometrelik bir mesafenin çevre düzenleme ve ağaçlandırma çalışmalarıyla yepyeni bir görünüme kavuşacak olan Atatürk Bulvarı´nda farklı türlerden birçok ağacın dikimi gerçekleşecek.
Manolya, Bonzai, Zeytin, Defne, Zakkum, Kaya bahçeleri ve çeşitli çalı gruplarının proje kapsamında dikimi amaçlanırken mevcut ağaçlar itinalı bir şekilde sökülerek Erdek Yolu güzergahında ve Malta Deresi çevre düzenlemesinde tekrar toprakla buluşacak.
Bandırma Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmaların kısa sürede tamamlanması hedefleniyor.
Haber Merkezi

  • Cuma 37 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 35.3 ° / 17.8 ° Güneşli
  • Pazar 33.7 ° / 17.7 ° Güneşli
1

Balıkesir’de deprem seferberliği çağrısı

2

Amatör Balıkçılar Büyükşehir’in yarışmasında hünerlerini sergiled

3

Gönen’in gururu Mustafa Çulcu’nun adı ölümsüzleşiyor

4

DAHA GÜZEL BIR BANDIRMA İÇİN BÜYÜK DÖNÜŞÜM BAŞLADI

5

CHP’de Atak toplantısı

6

Balıkesir’de Naci Görür deprem gerçeğini anlatacak

7

TGC, Evrensel Gazetesi’ne saldırıyı kınadı