Bandırma basınının 100. yılı
Geceye ?Rubato? renk katacak
Magazin Haber
Yayın: 06 Mart 2019 - Çarşamba 09:17
Güncelleme: 06 Mart 2019 09:17
Bandırma basınının 100. yılı

Bandırma Gazeteciler Cemiyeti´nin(BGC) organize ettiği ?Bandırma basınının 100. Yıl Onur Gecesi? 6 Mart 2019 Çarşamba akşamı, saat 19.30´da başlayacak.

Eken Prestige Oteli´ndeki geceye Türkiye Gazeteciler Cemiyeti(TGC) Başkanı Turgay Olcayto, duayen gazeteci-yazar Altan Öymen, TGC Hukuk Danışmanı Gökhan Küçük, ülkemizin tanınmış spor yazarları Attila Gökçe, Ahmet Çakır, Mehmet Ayan ve Osman Babucci, Hürriyet Gazetesi Ekonomi Müdürü Sefer Levent başta olmak üzere üst düzey protokol ve seçkin bir konuk topluluğun katılmaları bekleniyor.

Gazanfer İpar´ın, ?İstanbul´a Doğru? isimli Kuvay-ı Milliye gazetesinin Bandırma´da basıldığını belirlemesi ve bu gazeteye ulaşmasıyla Bandırma´nın hiç bilinmeyen bir tarihi ortaya çıkmıştı.

Bu gerçekten hareket eden Bandırma Gazeteciler Cemiyeti, ?100. Yıl Onur Gecesi? düzenlemeye karar vermişti.

RUBATO KONSERİ

Bandırma basınının ?100. Yıl Onur Yılı? gecesine ülkemizin tanınan topluluğu ?Rubato? katılacak.

?Rubato?, bir müzik cümlesinde temponun serbest bir anlayışla hızlandırılıp, yavaşlatılması anlamına geliyor. Şimdiye dek çok sayıda sanatçının albümlerinde ve konserlerinde enstrümanları ile yer alan grup, Fatih Ahıskalı, Özer Arkun, Göksun Çavdar ve Eralp Görgün´den oluşuyor.

Grubun elamanları arasında bulunan klarnetçi Göksun Çavdar Bandırma, vokalist Özer Arkun ise Erdek doğumlu bulunuyor.

Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler: Bandırma basınının yılı
  • Perşembe 20.3 ° / 12.3 ° Güneşli
  • Cuma 22.2 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 21.4 ° / 12.2 ° false
1

100 yaşındaki hayırsever Hacı Ahmet Gemici

2

Erdek sahilinde kasım ayında deniz keyfi

3

Büyükşehir’den Gençlere ve Kültüre Yatırım

4

Marmarabirlik’ten 761 milyon TL’lik ödeme

5

Türkiye’de ilk defa özel gereksinimli can dostlara sıcak yuva Balıkesir’de

6

Zağnos Paşa Camii Önündeki Meydanın Adı Resmen “Zağnos Paşa Meydanı” Oldu

7

DENİZ SEVİYESİ ÇEKİLDİ, 3 BİN 500 YILLIK TARİH ORTAYA ÇIKTI