Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza:
?Bandırma ile Erdek´i hiç ayırmıyoruz?
Erdek Haber
Yayın: 25 Eylül 2018 - Salı 19:03
Güncelleme: 25 Eylül 2018 19:03
Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza:

Gazeteci-Yazar Önder Balıkçı, son olarak kaleme aldığı ?Gizemli Cennetsin Erdek? isimli kitabını, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza´ya armağan etti.
Balıkçı´yı kutlayarak, başarılarının sürmesini dileyip kitabı severek okuyacağını vurgulayan Mirza, şu değerlendirmede bulundu:
?Erdek, Bandırma´ya 18 kilometre uzaklıkta. Bandırma ile Erdek´i hiç ayırmıyoruz. İki ilçe, iç içe durumda. Erdek´teki ikinci konutların çoğu Bandırmalı vatandaşlarımızın. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nin, iki ilçeye de olumsuz tutumu nedeniyle Bandırma ve Erdek olarak dayanışma içindeyiz. Erdek, hem Türkiye, hem de Bandırma için özel bir ilçe konumunda. Eğer Bandırma, hak ettiği il unvanına kavuşacak olursa Erdek de bizim ilçelerimizden biri olacak. Biz, Erdek´in denizini, sahilini, havasını, coğrafyasını, insanlarını ve belediye başkanını seviyoruz. Erdek, gönüllerimizdeki yerini hiç kaybetmeyecek.?
Haber : Tuncay Ertan

  • Pazar 9.3 ° / 6.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 10.2 ° / 7.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 9.1 ° / 7.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Martta yağan kar beyaza bürüdü

2

ERDEK’TE BAYRAMLAŞMA GERÇEKLEŞTİ

3

BAYRAM SABAHI CİNAYET

4

BAŞKAN KARIŞIK’TAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

5

SON İFTAR BAŞKAN KARIŞIK’TAN

6

ÇAY BAHÇELERİNDE FİYATLAR YENİDEN BELİRLENDİ

7

ERDEK’TE BAYRAMLAŞMA PROGRAMI AÇIKLANDI