Bandırma Belediyesi bu inşaatı görmüyormu?
Bandırma İlçesi Hacı Yusuf Mahallesi Tepe Gazinosu yakınında başlayan inşaat çevre sakinlerini şaşırttı.
Bölge Haberleri
Yayın: 26 Eylül 2020 - Cumartesi 02:43
Güncelleme: 26 Eylül 2020 02:43
Bandırma Belediyesi bu inşaatı görmüyormu?

Bandırma İlçesi Hacı Yusuf Mahallesi Tepe Gazinosu yakınında başlayan inşaat çevre sakinlerini şaşırttı.
Sahil Sokak´taki inşaatın, yanındaki yapıların hizası istikametine göre daha önde başlaması nedeniyle geçiş yolunun çok daraldığını, bu nedenle de büyük araçlarla birlikte itfaiye araçlarının bile geçişlerinde zorlanacağına dikkat çeken 911 Arama Kurtarma Derneği Kurucusu ve Başkanı Mustafa Gürsoy, belediyenin bu yere nasıl ruhsat verdiğine şaşırdığını söyledi.
?Bu inşaat bu kadar öne nasıl çıkıyor? Madem çıkabiliyor öbürleri neden geriye çekildi? Yangın olsa, ambulans olsun itfaiye olsun daralan yolu nasıl kullanacak?? diye soran Gürsoy belediyenin bu yeri daha önceden istimlâk etmesi gerekirdi? diye konuştu.
Yaklaşık 50 metre kadar yükseklikteki adeta bir uçurumun kenarında bulunan inşaatın önünde bulunan künyesinde yapı ile bilgilerin yazıldığı, ancak yapı sahibinin adının yer almadığına dikkat çeken vatandaşlar yapı sahibinin de künyede yer alması gerektiğini bildirdi.
Haber: Erdem Özcan

  • Çarşamba 32.9 ° / 15.5 ° Güneşli
  • Perşembe 34.7 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 39.5 ° / 16.3 ° Güneşli
1

BAŞKAN MİRZA’DAN ULAŞIMDA KALICI DOKUNUŞ

2

“Hobi bahçeleri”ne dikkat!

3

CHP’Lİ AYTEKİN: SINDIRGI AFET BÖLGESİ İLAN EDİLMELİ

4

Çulcu’nun ismi Gönen’deki bir caddeye verilecek

5

Yıllardır kullanılmayan çeşme yeniden akacak

6

BAŞKAN DURSUN MİRZA’DAN TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

7

Bandırma'da motosiklet kazası: 1 yaralı