Bandırma Belediyesi e-imza dönemine geçiyor
Bandırma Belediyesi, gelişen teknolojiye uygun olarak, daha hızlı ve şeffaf hizmet sunabilmek amacıyla e-imza dönemine geçiyor.
Bölge Haberleri
Yayın: 21 Temmuz 2016 - Perşembe 22:15
Güncelleme: 21 Temmuz 2016 22:15
Bandırma Belediyesi e-imza dönemine geçiyor

Bandırma Belediyesi, gelişen teknolojiye uygun olarak, daha hızlı ve şeffaf hizmet sunabilmek amacıyla e-imza dönemine geçiyor.
Bandırma Belediyesi yazışma onay sürelerinin kısalmasının yanı sıra işlem sürecini hızlandırmak, kırtasiye maliyetlerinden tasarruf etmek amacıyla EBYS (Elektronik Belge Yönetim Sistemi) sistemine geçme çalışmalarına başladı.
Sistemle birlikte vatandaşlardan gelen yazılı dilekçe ve talepler de dâhil olmak üzere, kurum içi ve kurumlar arası yazışmaların elektronik ortamda yürütülmesi ve takip edilmesi kolaylaştırılacak.
Konuyla ilgili konuşan Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, ?Bandırma Belediyesi olarak teknolojik gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Yeni sisteme geçişle işlemlerin daha hızlı ve koordineli bir şekilde gerçekleşecek olmasının yanında daha güvenilir bir bağlantı ağı sağlayacağız. Kurumumuzda tüm yazışmalar elektronik belge olarak bilgisayar ortamında oluşturulacaktır. Sistemin web temelli altyapısı sayesinde, Belediye binasından bağımsız bir şekilde, hem ofis içi, hem ofisler arası, hem de ofis dışı kullanım ve belge havuzuna erişim olanağı sağlanacak.? dedi.
Haber Merkezi

  • Cumartesi 19.3 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 22.5 ° / 12.4 ° false
  • Pazartesi 24.4 ° / 12.1 ° Güneşli
1

Kaymakam Göç’ten Yaşlılar Günü’nde anlamlı ziyaret

2

Bölgenin en büyük "Tarım ve Hayvancılık Fuarı" kapılarını açtı

3

BANDIRMA BELEDİYESİ’NDEN SOKAK HAYVANLARI İÇİN KARARLI ADIM

4

Marmarabirlik Başkanı Yıldız: “Şeffaf, dürüst ve adaletli bir yönetim olacağız”

5

BANÜ’den huzurevinde etkinlik

6

Ekinlik’te su sıkıntısı

7

Marmarabirlik yeni dönem hedeflerini açıkladı