Bandırma Belediyesi Genel-İş Sendikası ile anlaşmak üzere
Bandırma Belediyesi ile Genel-İş Bandırma Şubesi temsilcileri arasında yapılan yeni dönem Toplu İş Sözleşmelerinde son aşamaya gelindi.
Bölge Haberleri
Yayın: 05 Ocak 2020 - Pazar 21:59
Güncelleme: 05 Ocak 2020 21:59
Bandırma Belediyesi Genel-İş Sendikası ile anlaşmak üzere

Bandırma Belediyesi ile Genel-İş Bandırma Şubesi temsilcileri arasında yapılan yeni dönem Toplu İş Sözleşmelerinde son aşamaya gelindi.
Bandırma Belediyesi işçi personellerini kapsayan mevcut sözleşmenin yenilenmesi amacıyla başlatılan görüşmelerin sonuncusu Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun başkanlığında yapılırken toplantıda Genel-İş Balıkesir Şube Başkanı Hüseyin Ovalı, sendika üyeleri ve ilgili Daire Müdürleri hazır bulundu.
Toplu İş Sözleşme görüşmelerinde gelinen son durum hakkında bilgi veren Başkan Tosun, sosyal demokrat bir belediyecilik anlayışı içerisinde işçinin, emekçinin ve çalışanın her zaman yanında olacaklarını belirterek, bütçemizin imkan verdiği ölçüde yeni sözleşme görüşmelerinin de en iyi şekilde noktalanacağına inandığını söyledi.
Haber Merkezi

  • Salı 25.5 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 31.8 ° / 14 ° Güneşli
  • Perşembe 23.2 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

“Baba Ocağı” belgeselinden gala

2

DURSUN MİRZA SAHADA: BANDIRMA'NIN YOLLARI BAŞTAN YAZILIYOR!

3

Bandırma'da 27 bin öğrenci, 2565 öğretmen var

4

Kaymakam Engin Aksakal: "Bandırma'nın kültür düzeyi çok yüksek"

5

Akın “Zaman kaybetmeden kent konseylerinizi kurun”

6

Marmarabirlik ile Vakıfbank arasında ürün bedeli ödeme protokolü imzalandı

7

Banvit Önünde Trafik Kazası: 1 Ağır Yaralı