Bandırma Belediyesi Görevinin Başında
Bandırma Belediyesi, sokağa çıkma yasağı nedeniyle olası sorun yaşayabilecek vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için ekiplerini sahada görevlendirdi.
Bölge Haberleri
Yayın: 13 Nisan 2020 - Pazartesi 21:21
Güncelleme: 13 Nisan 2020 21:21

Bandırma Belediyesi, sokağa çıkma yasağı nedeniyle olası sorun yaşayabilecek vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için ekiplerini sahada görevlendirdi.
Bandırma Belediyesi, 11-12 Nisan 2020 Cumartesi ve Pazar günleri uygulanan 2 günlük sokağa çıkma yasağında vatandaşların mağdur olmaması için tüm ekipleriyle çalışmalarını sürdürüyor.
Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun´un talimatıyla görevlendirilen belediye ekipleri, gelen talepler doğrultusunda alışverişini yapamamış olan vatandaşların acil ihtiyaçlarının karşılanması için görevlerini ara vermeden yerine getiriyor.
Haber Merkezi

  • Çarşamba 19.6 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Perşembe 20.3 ° / 12.3 ° Güneşli
  • Cuma 22.2 ° / 11.8 ° Güneşli
1

Erdek sahilinde kasım ayında deniz keyfi

2

Büyükşehir’den Gençlere ve Kültüre Yatırım

3

Marmarabirlik’ten 761 milyon TL’lik ödeme

4

Türkiye’de ilk defa özel gereksinimli can dostlara sıcak yuva Balıkesir’de

5

Zağnos Paşa Camii Önündeki Meydanın Adı Resmen “Zağnos Paşa Meydanı” Oldu

6

DENİZ SEVİYESİ ÇEKİLDİ, 3 BİN 500 YILLIK TARİH ORTAYA ÇIKTI

7

SMA Tip-1 Savaşçısı Çınar İçin Erdek tek yürek oldu