Bandırma Belediyesi halkı sabah sporuna davet ediyor
Bandırma ilçe sakinlerine sağlıklı yaşamın kapılarını aralayan Bandırma Belediyesi, spor yaparak sağlıklı bir hayat sürmek isteyen vatandaşları, profesyonel eğitmenler eşliğinde spora davet ediyor.
Bölge Haberleri
Yayın: 26 Temmuz 2021 - Pazartesi 19:22
Güncelleme: 26 Temmuz 2021 19:22
Bandırma Belediyesi halkı sabah sporuna davet ediyor

Bandırma ilçe sakinlerine sağlıklı yaşamın kapılarını aralayan Bandırma Belediyesi, spor yaparak sağlıklı bir hayat sürmek isteyen vatandaşları, profesyonel eğitmenler eşliğinde spora davet ediyor.
Bandırma Belediyesi organizasyonunda 26 Temmuz´dan itibaren General Balcı Çamlığı´nda gerçekleşecek sabah sporu etkinliği ile Bandırmalılar güne sporla başlayacak.
Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri saat: 09.00 ila 10.00 arasında temiz havayı değerlendirmek oksijen tazelemek isteyen katılımcılar, aynı zamanda yeşilin büyülü ahengine tanıklık edecekler.
Katılımcılar uzmanlar eşliğinde grup halinde egzersiz hareketleri ile başlayacakları sabah sporlarına yürüyüş, koşu, vb spor aktiviteleri ile devam edebilecek.
Faaliyetlerin müzik eşliğinde yapılacak olmasından dolayı katılımcılar sporla birlikte eğlenme imkânı da bulacak. Kayıt olmak isteyen vatandaşlar belirtilen günlerde etkinlik alanına giderek sabah sporuna başlayabiliyor.
Haber Merkezi

  • Cumartesi 22 ° / 11.6 ° Güneşli
  • Pazar 21.8 ° / 12.4 ° false
  • Pazartesi 23.4 ° / 14.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Okul Servislerine Kapsamlı Denetim

2

Balıkesir Kent Konseyi’nden kanserle mücadelede farkındalık paneli

3

Belediye Meclisi toplandı

4

Kaplumbağalar Erdek’te de uçtu!

5

Gergin meclis toplantısı

6

Erdek’te faciadan dönüldü: Kontrolden çıkan alkollü sürücü park halindeki araçlara çarptı

7

Erdek’te Elektrik Isıtıcısı Yangına Neden Oldu: Yaşlı Kadın Hastaneye Kaldırıldı