Bandırma Belediyesinden film gösterim etkinliği
Yönetmenliğini Özcan Alper´in yaptığı "Rüzgarın Hatıraları" isimli sinema filmi, kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında halkla buluşturuluyor.
Bölge Haberleri
Yayın: 30 Ocak 2016 - Cumartesi 19:24
Güncelleme: 30 Ocak 2016 19:24
Bandırma Belediyesinden film gösterim etkinliği

Yönetmenliğini Özcan Alper´in yaptığı "Rüzgarın Hatıraları" isimli sinema filmi, kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında halkla buluşturuluyor.
Bandırma Belediyesi, Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında, sanatın farklı alanlarından çeşitli etkinlikleri halkla buluşturmaya devam ediyor.
Sergiden tiyatroya, söyleşiden panele pek çok etkinliğe imza atan belediye, yedinci sanat dalı olarak kabul edilen sinema alanında ödüllü film gösterimleriyle son günlerde adından söz ettiriyor.
İstanbul´da küçük bir matbaa kurmasıyla birlikte, hükümete muhalif bir gazete çıkartan gayrimüslim yazar Aram´ın yaşadığı sürgün günlerini anlatan dram filmi, 6 Şubat Cumartesi saat 20:00´de Barış Manço Kültür Merkezi´nde sinemaseverlerle buluşacak. Gösteriminin ardından filmin yönetmeni Özcan Alper, izleyiciler ile söyleşi gerçekleştirecek.
Filmleriyle yurt içi ve yurt dışında pek çok ödüle imza atan yönetmen ve senarist Özcan Alper´in üçüncü uzun metrajlı sinema filmi Rüzgarın Hatıraları´nda
Onur Saylak, Tuba Büyüküstün, Sofya Khandemirova, Ebru Özkan, Mustafa Uğurlu ve Murat Daltaban gibi ünlü isimler yer alıyor.
Ücretsiz sinema gösteriminin biletleri Barış Manço Kültür Merkezi´nden temin edilebilecek.
Haber Merkezi

  • Salı 11.1 ° / 3.6 ° Güneşli
  • Çarşamba 11.3 ° / 2.5 ° false
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli
1

Erdek MYO’da kariyer festivali

2

Gazeteci Önder Balıkçı, İletişim Fakültesi’nde

3

Büyükşehirden özel gereksinimli bireylere 5.000 TL nakdi destek

4

TEB’den Borsaya ziyaret

5

Limak’a Balıkesir’den dava

6

Manyas Barajı’nda Tehlike :

7

Manyas'ta Bağımlılıkla Mücadele Çalışmaları Değerlendirildi