Bandırma Belediyesi´nin gözbebeği Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü
Bandırma Belediyesi´nin en iyi çalışan müdürlüklerinden birini de ?Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü? oluşturuyor.
Bölge Haberleri
Yayın: 26 Mart 2019 - Salı 17:33
Güncelleme: 26 Mart 2019 17:33
Bandırma Belediyesi´nin gözbebeği Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü

Bandırma Belediyesi´nin en iyi çalışan müdürlüklerinden birini de ?Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü? oluşturuyor.
Funda Öztemel´in müdürlüğünü yürüttüğü birim, Dursun Mirza´nın başkanlığındaki Bandırma Belediyesi´nin, 5 yıl içinde, Bandırmalı yazarlara ait bastırdığı 28 adet kitabın ?mutfak? çalışmalarını yaparak büyük katkı sağladı.
?Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü?, bu 5 yıllık süreç içinde ayrıca ?Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali?, bir yıla yayılan sergiler ve diğer etkinliklerde de büyük bir sorumluluk duygusu içinde, özveriyle görev üstlenerek başarılı oldu.
Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Funda Öztemel, ?Biz, çok uyumlu çalışan, deneyimli ve genç arkadaşlarımızın kaynaştığı bir ekibiz. Başarımızın sırrı da burada yatıyor? dedi.
Haber : Önder Balıkçı

  • Pazar 5.7 ° / 4.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 9.8 ° / 2.3 ° false
  • Salı 15.2 ° / 1.3 ° false
1

GÖNEN’DE İŞYERİ YANGINI KORKUTTU

2

Balıkesir derbisinde 3 puan Etispor’un

3

ERDEKSPOR DEPLASMANDAN 1 PUANLA DÖNDÜ

4

ERDEK’Lİ GENÇ GÜREŞÇİ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI YOLUNDA

5

BALIKESİR’DE NARKOTİK OPERASYONU: KİLOLARCA UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ, 3 TUTUKLAMA

6

Daskyleion kazılarına büyük onur

7

MARMARA DENİZİ DENİZKESTANESİ AVCILIĞINA AÇILDI!