Bandırma Devlet Hastanesine bir ödül daha
Bandırma Devlet Hastanesi´ne bir ödül daha geldi.
Bölge Haberleri
Yayın: 10 Kasım 2016 - Perşembe 06:35
Güncelleme: 10 Kasım 2016 06:35
Bandırma Devlet Hastanesine bir ödül daha

Bursa Organ ve Doku Nakli Bölge Koordinasyon Merkezine bağlı tüm Devlet Hastaneleri arasında Bandırma Devlet Hastanesi organ nakli yönünden ikinci oldu.
Bursa Almira Otel´de düzenlenen ödül törene Bursa Valisi İzzettin Küçük, İl Müftü vekili Mehmet Köktaş, AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, İl Sağlık Müdürü Özcan Akan ve organ bağışında bulunan kişilerin yakınları katıldı.
Bandırma Devlet Hastanesi adına ikincilik ödülünü ve teşekkür belgesini alan, Başhekim Uz. Dr. Muzaffer Şenveli yaptığı açıklamada, ?Arkadaşlarımızın organ bağışı konusundaki farkındalığı artırmak için yaptıkları eğitimler ve çalışmalar neticesinde hastanemiz, Bursa Organ ve Doku Nakli Bölge Koordinasyon Merkezine bağlı organ bağışı yapan tüm devlet hastaneleri arasında, ikinci sırada yerini almıştır. Bu başarıya tabii ki uzun ve planlı çalışmalar sonucunda ulaşıldı. Hastane yöneticisi olarak, bu başarıda katkısı olan tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyor, ayrıca kutluyorum. Bu başarılar bir ekip çalışmasının sonucunda oluyor. Belki de hayatta ki en zor kararlardan birisi organ bağışında bulunmak. Ama o kaybettiğiniz yakınınızın organlarının bir başkasına umut olduğunu görmek belki de hayattaki en büyük teselli. Tabi bunu sadece yaşayanlar bilir. Bir gün biz de organ bağışı bekleyenlerden birisi olabiliriz, onun için organ bağışında bulunmalıyız." dedi.

Haber Merkezi

  • Pazartesi 33.6 ° / 16.8 ° Güneşli
  • Salı 33 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 32.9 ° / 15.5 ° Güneşli
1

Balıkesir’de deprem seferberliği çağrısı

2

Amatör Balıkçılar Büyükşehir’in yarışmasında hünerlerini sergiledi

3

Gönen’in gururu Mustafa Çulcu’nun adı ölümsüzleşiyor

4

DAHA GÜZEL BIR BANDIRMA İÇİN BÜYÜK DÖNÜŞÜM BAŞLADI

5

CHP’de Atak toplantısı

6

Balıkesir’de Naci Görür deprem gerçeğini anlatacak

7

TGC, Evrensel Gazetesi’ne saldırıyı kınadı