Bandırma Emniyeti Soner Duran´a emanet
Ali Haydar Kılıç´tan boşalan Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Soner Duran, ?Devletin bütünlüğü, Bandırma´nın huzur ve güveni için gece gündüz sorumluluk duygusu içinde görev yapacağız.? dedi.
Bölge Haberleri
Yayın: 27 Temmuz 2018 - Cuma 00:54
Güncelleme: 27 Temmuz 2018 00:54
Bandırma Emniyeti Soner Duran´a emanet

Ali Haydar Kılıç´tan boşalan Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Soner Duran, ?Devletin bütünlüğü, Bandırma´nın huzur ve güveni için gece gündüz sorumluluk duygusu içinde görev yapacağız.? dedi. 1975 yılında Mersin´de dünyaya gelen, polis koleji ve akademisi mezunu Duran, son 6 yıldır Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Personel Şube Müdürü olarak görev yapıyordu. 21 yıllık meslek yaşamı bulunan Duran, sporu sevdiğini, basketbol ve tenis karşılaşmalarını izlemekten zevk aldığını, Galatasaray Kulübü taraftarı olduğunu belirtti.
Bu arada Duran´a ?Hoş geldiniz? ziyaretleri de devam ediyor. Hüseyin Kocabıyık´ın başkanlığındaki Türkiye Muhtarlar Derneği Bandırma Şubesine bağlı muhtarlar, Emniyet Müdürü Duran´ı ziyaret ederek başarılar diledi.
Haber : Önder Balıkçı

  • Salı 15.2 ° / 1.3 ° false
  • Çarşamba 12 ° / 3.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 8.5 ° / 0.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Marmara Adalar Belediyesi'ndan Ada Kart İçin Önemli Duyuru

2

Otomobil Alevlere Teslim Oldu

3

BANDIRMA BELEDİYESİ’NDEN ÇEVRE DOSTU YATIRIM HAMLESİ

4

KIVANÇ TATLITUĞ, YUKAY DAVASINDA TANIK OLARAK ERDEK’TE

5

ERDEK’İN ZİRVESİ BEYAZA BÜRÜNDÜ

6

İNSANSIZ DENİZ ARACI ERDEK’E GETİRİLDİ

7

Bandırmaspor - Atakaş Hatayspor 4-0