Bandırma Gazeteciler Cemiyeti, ?yılın en iyileri?ne hazırlanıyor
Balıkesir´de 27 Aralık 1961´de ildeki tüm gazetecilerin bir araya gelerek kurduğu Gazeteciler Cemiyeti (BGC), 55. yaşına girdi.
Bölge Haberleri
Yayın: 29 Aralık 2016 - Perşembe 17:23
Güncelleme: 29 Aralık 2016 17:23
Bandırma Gazeteciler Cemiyeti, ?yılın en iyileri?ne hazırlanıyor

Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ramazan Demir, 55. yıl nedeniyle yayınladığı mesajda, BGC´nin sürekli geliştiğini ve her yıl güçlenerek bugünlere ulaştığını belirtti.
Balıkesir´i ulusal ve uluslararası platformlarda en iyi şekilde temsil etmenin çabası içerisinde olduklarını ifade eden Demir, şunları kaydetti:
"Tarihi Paşa Konağı´nı Balıkesir´in sosyal ve kültürel yaşamına kazandırdık. Basın Müzesi ve Medya Merkezi 55. yılı taçlandırdı. Basın tarihi kitabıyla 130 yıllık eksikliği giderdik. İlimiz gazetecilerini İngiltere, Almanya, Belçika ve Portekiz´e gönderdik. Avrupa´daki teknolojiyle kıyaslama yapma, bilgi birikimlerini paylaşma imkanı yarattık. Önceliğimiz her zaman meslek içi eğitim oldu. Balıkesir gazetecilerinin mutluluğunu da, acısını da paylaştık. Şimdi, Gazetecilik Akademisini hayata geçirerek yerel medyamızın kalifiye eleman ihtiyacının karşılanmasına katkı sunmak istiyoruz."
Haber Merkezi

  • Cuma 14 ° / 2.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 15.6 ° / 5.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 5.7 ° / 4.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Narlı’da tırların çarptığı evler zarar görüyor

2

ERDEK’TE İFTAR ÇADIRI RAMAZAN’IN İLK GÜNÜNDE KAPILARINI AÇTI

3

RAMAZAN’IN İLK GÜNÜNDE SICAK PİDE KUYRUĞU

4

RAMAZAN GELDİ HERGÜN 200 PİDE

5

Mırız: “Ramazan ayı kalplerin bir olduğu en kıymetli zamandır”

6

GÜÇLÜ YARINLAR İÇİN AYNI SOFRADA BULUŞTULAR

7

Ayvalık'ta 7 ayrı adrese eş zamanlı operasyon; silah ve uyuşturucu ele geçirildi