Bandırma Gazeteciler Cemiyeti´nden üniversite öğrencilerine etkinlik
Kaan Bingül´ün başkanlığındaki Bandırma Gazeteciler Cemiyeti´nin, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi´ndeki söyleşisi, 24 Kasım 2016 Perşembe günü yapılacak.
Bölge Haberleri
Yayın: 23 Kasım 2016 - Çarşamba 16:05
Güncelleme: 23 Kasım 2016 16:05
Bandırma Gazeteciler Cemiyeti´nden üniversite öğrencilerine etkinlik

Kaan Bingül´ün başkanlığındaki Bandırma Gazeteciler Cemiyeti´nin, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi´ndeki söyleşisi, 24 Kasım 2016 Perşembe günü yapılacak.                  Üniversitenin de desteğiyle gerçekleşecek, ?Türkçem benim ses bayrağım? isimli söyleşiye konuşmacı olarak Türkçe konusunda uzman kişilerden, emekli öğretim görevlisi, yazar Feyza Hepçilingirler ve gazeteci-yazar Kerim Evren katılacak. Söyleşi, saat 11.30´da başlayacak.

Bilindiği gibi, geçtiğimiz aylarda Bandırma Gazeteciler Cemiyeti´nin, ?Spor Bizim Tutkumuz? ismiyle düzenlediği, Attila Gökçe, Ahmet Çakır, Fatih Kuşçu ve Melih Gümüşbıçak´ın konuşmacı olarak katıldıkları panel büyük ilgi görmüştü.
Bandırma Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kaan Bingül, cemiyet olarak bu çeşit etkinliklerinin bundan sonra da süreceğini açıkladı.
Haber : Önder Balıkçı

  • Pazartesi 24.4 ° / 12.1 ° Güneşli
  • Salı 20.3 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 15.7 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

Zorunlu kış lastiği uygulamasında tarih öne çekildi

2

ERDEKLİ ÇİFTÇİLER TARIM FUARINDA

3

Erdek Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısı yapıldı

4

Teknik Direktör Gürsel: “3 puan aldık, mutluyum”

5

Bandırmaspor: 2-Ümraniyespor: 1

6

Ahmet Akın, can dostları Pati Park ile buluşturdu

7

Balıkesir’den Gazze’ye vicdan köprüsü