Bandırma geleceğin pehlivanları için kolları sıvadı
Bandırma Belediyesinin desteklediği Bandırma Güreş İhtisas Kulübünün genç güreşçilerinden Mert Yılancı babasıyla birlikte Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza´yı makamında ziyaret etti.
Spor Haber
Yayın: 07 Eylül 2016 - Çarşamba 18:53
Güncelleme: 07 Eylül 2016 18:53
Bandırma geleceğin pehlivanları için kolları sıvadı

Bandırma Belediyesinin desteklediği Bandırma Güreş İhtisas Kulübünün genç güreşçilerinden Mert Yılancı babasıyla birlikte Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza´yı makamında ziyaret etti.
Kurtdereli Yağlı Güreşlerinde Minik 2´de güreşen Mert Yılancı, turnuvada üçüncü olarak bronz madalyanın sahibi oldu.
Ziyarette konuşan Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, sporun her alanına imkanlar ölçüsünde destek verdiklerini, sporcularında başarılar elde ettiği görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
?Bu sene ikincisini düzenleyeceğimiz 17 Eylül Yağlı Güreşlerimiz için son hazırlıklarımızı yapıyoruz? bilgisi veren Mirza ?Bandırmalı Pehlivanımız Hasan Zeybek´le de bugün güreş yapılacak alanı gezdik. Geçen yıl olduğu gibi bu sene de Bandırmalılar Türkiye´nin en gözde pehlivanlarını izleme fırsatı bulacaklar. Bandırmalı Pehlivanımız Hasan Zeybek´i de izleyeceğiz. İnşallah ilerleyen yıllarda Bandırmamızda düzenlediğimiz güreşlerde daha çok Bandırmalı güreşçiler yer alacak. Başka yerlerdeki güreşlerde madalya alıp gelecekler. Biz çocuklarımıza, geleceğimize yatırım yapıyoruz. İnşallah Mert Yılancı´da ilerleyen yıllarda pehlivan olarak güreşlere katılacak ve madalyalar kazanacak? dedi.
Belediye Başkanı Dursun Mirza, genç güreşçi Mert Yılancı´ya hediye sunarak başarılarının devamını diledi.

  • Perşembe 3.5 ° / -2.7 ° Güneşli
  • Cuma 5.5 ° / -4.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 10.2 ° / -1.3 ° false
1

Erkek arkadaşıyla tartıştığı kamptan ayrılan Elif'i 265 kişi arıyor

2

İş insanı Yukay'ın ölümüne ilişkin duruşmada gemi kaptanı: Hiçbir bir cisme çarpmadım

3

Başkan Karışık'tan yeni yıl mesajı

4

Bandırma’da yaya geçidinde feci kaza

5

Atıl haldeki otel binasında patlama sonrası yangın: 2 işçi dumandan etkilendi

6

Bandırma’da çorbacıda fenalaşan vatandaş hayatını kaybetti

7

Gönen'de işçi servis midibüsü ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 13 yaralı